Kermainen raparperitäyte (esim. letuille)

Kermainen raparperitäyte (esim. letuille)
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Kermainen raparperitäyte (esim. letuille)

Kermainen raparperitäyte (esim. letuille)

Raparperi on kevään hapokas herkku. Raparperikastikkeen voi mainiosti valmistaa ympäri vuoden, sillä sen tekeminen onnistuu pakasteraparperista helposti. Kermainen raparperitäyte maistuu lettujen välissä tai tortun täytteenä.

Valmistusaika

Työaika
30 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Keskustele reseptistä.

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.

00 arvostelua

Ainekset8 annosta

8 annosta
2 dl
1 prk (200 g)

Raparperikastike

½ l (n. 250 g)
raparperipaloja
1 dl
vettä
½ dl
sokeroitua, laimentamatonta mustaherukkamehua
1 dl
sokeria

Tarjoiluun

100 g
tummaa suklaata

tai 0.5 ltuoreita mansikoita

Ohje

  1. Valmista ensin raparperikastike: keitä raparpereja, vettä ja mehua kattilassa kannen alla, kunnes raparperit ovat pehmenneet.
  2. Soseuta kastike sauvasekoittimella. Mausta sokerilla makusi mukaan. Notkista tarvittaessa tilkalla vettä.
  3. Vaahdota kerma. Sekoita joukkoon vaniljarahka.
  4. Levitä kerma-rahkatäytettä letuille. Ripota päälle rouhittua suklaata tai viipaloituja mansikoita. Valuta päälle lämmintä raparperikastiketta.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
215 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
22 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.