
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
2 dl
Valio kuohukermaaValio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
-
1 prk (200 g)
Valio maustettua rahkaa vaniljaValio maustettu rahka vanilja sopii monenlaiseen herkutteluun. Laktoosittomalla maustetulla rahkalla syntyvät ihanat jälkiruoat ja maukkaat…
Raparperikastike
- ½ l (250 g) raparperipaloja
- 1 dl vettä
- ½ dl sokeroitua, laimentamatonta mustaherukkamehua
- 1 dl sokeria
Tarjoiluun
-
100 g
tummaa suklaata
- ½ l tuoreita mansikoita
Voit kokeilla myös
Jaa resepti
Ohje
- Valmista ensin raparperikastike: keitä raparpereja, vettä ja mehua kattilassa kannen alla, kunnes raparperit ovat pehmenneet.
- Soseuta kastike sauvasekoittimella. Mausta sokerilla makusi mukaan. Notkista tarvittaessa tilkalla vettä.
- Vaahdota kerma. Sekoita joukkoon vaniljarahka.
- Levitä kerma-rahkatäytettä letuille. Ripota päälle rouhittua suklaata tai viipaloituja mansikoita. Valuta päälle lämmintä raparperikastiketta.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
205 kcal
Proteiini
2,6 g
Hiilihydraatti
21,4 g
Rasva
11,7 g
Tyydyttynyt rasva
6,7 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
0 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa