Raparperi on kevään hapokas herkku. Raparperikastikkeen voi mainiosti valmistaa ympäri vuoden, sillä sen tekeminen onnistuu pakasteraparperista helposti. Kermainen raparperitäyte maistuu lettujen välissä tai tortun täytteenä.
Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.
2 dl | |
1 prk (200 g) | |
Raparperikastike | |
---|---|
½ l (n. 250 g) | raparperipaloja |
1 dl | vettä |
½ dl | sokeroitua, laimentamatonta mustaherukkamehua |
1 dl | sokeria |
Tarjoiluun | |
100 g | tummaa suklaata tai 0.5 ltuoreita mansikoita |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.