Hedelmä-carpaccio

Hedelmä-carpaccio

Hedelmä-carpaccio on saanut nimensä ohueksi viipaloitujen hedelmien ja carpaciolle ominaisen tarjoilutavan mukaan. Ohuen ohuiksi leikatut hedelmät tarjotaan kylmän luumu-kanelikastikkeen kanssa.

Ainekset4 annosta

4 annosta
3 - 4 (200 g)
luumua
1 (200 g)
päärynä
1 tl
sitruunamehua
2 rkl
granaattiomenan siemeniä

tai 2 rklkuivattuja karpaloita

Kastike

½ prk (à 200 g)
Valio maustettua rahkaa luumu-kaneli
1 rkl
½ rkl
konjakkia

Ohje

  1. Valmista ensin kastike: Sekoita rahkaan täysmehu ja konjakki. Voit myös valmistaa kastikkeen pelkästä täysmehusta.
  2. Leikkaa pestyistä luumuista ja päärynöistä ohuita siivuja. Pirskota tai sivele päärynäviipaleille sitruunamehua.
  3. Lado hedelmäviipaleet tarjoiluvadille tai annoslautasille. Valuta päälle luumu-kanelikastiketta.
  4. Koristele granaattiomenan siemenillä tai kuivatuilla karpaloilla.

Vinkki

Laita tyhjä tarjoiluastia hetkeksi pakkaseen. Kylmän astian viilentämät hedelmäviipaleet maistuvat raikkailta.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
46 kcal
Proteiini
0 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
0 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,0 g
Kalsium
10 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)