Possu-päärynäkastike

Possu-päärynäkastike

30 min
keskitaso
154 kcal / 100g
1
1

Päärynä ja AURA juusto on makuyhdistelmä, joka sopii sekä suolaisiin että makeisiin ruokiin. Höystä niillä porsaanfileeleikkeet maukkaiksi ja meheviksi.

Ainekset

5 annosta
750 g (10 kpl)
porsaan fileetä, ohut leike , maustamaton
1 - 2 rkl
1 tl
pippurisekoitusta
n. 1/2 tl
suolaa
1 rkl
makeaa soijakastiketta
1 prk (2 dl)
1 tlk (415 / 230 g)
päärynää liemineen
2 rkl
tummaa suurustejauhetta
1 pussi (150 g)

Ohje

  1. Leikkaa leikettä ympäröivä kalvo pois esim. saksilla, että ne eivät käpristy pannulla. Paista paistokasarissa Oivariini rasvassa molemmin puolin 2 - 3 min.
  2. Mausta liha pippurisekoituksella, suolalla ja soijakastikkeella.
  3. Lisää pannulle ruokakerma ja päärynäliemi. Anna kiehua hiljalleen kannen alla pari min tai kunnes liha on kypsää.
  4. Ripota joukkoon suurustejauhe. Anna kiehua 1 min.
  5. Leikkaa päärynät poikittain viipaleiksi. Lisää pannulle päärynät sekä AURA muru. Kuumenna.
  6. Tarjoa riisin tai perunoiden kanssa.

Vinkki

* Jos haluat tehdä ruoan täysin laktoosittomana, korvaa valmis suurustejauhe 1 rkl:lla vehnäjauhoja. Lisää päärynäliemeen sekoitettuna.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
154 kcal
Proteiini
14 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
9 g
Suola
0,9 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
61 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)