Possu-päärynäkastike

Possu-päärynäkastike
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Possu-päärynäkastike

Possu-päärynäkastike

Päärynä ja AURA juusto on makuyhdistelmä, joka sopii sekä suolaisiin että makeisiin ruokiin. Höystä niillä porsaanfileeleikkeet maukkaiksi ja meheviksi.

Valmistusaika

Työaika
30 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset5 annosta

5 annosta
750 g (10 kpl)
porsaan fileetä, ohut leike , maustamaton
1 - 2 rkl
1 tl
pippurisekoitusta
n. 1/2 tl
suolaa
1 rkl
makeaa soijakastiketta
1 prk (2 dl)
1 tlk (415 / 230 g)
päärynää liemineen
2 rkl
tummaa suurustejauhetta
1 pussi (150 g)

Ohje

  1. Leikkaa leikettä ympäröivä kalvo pois esim. saksilla, että ne eivät käpristy pannulla. Paista paistokasarissa Oivariini rasvassa molemmin puolin 2 - 3 min.
  2. Mausta liha pippurisekoituksella, suolalla ja soijakastikkeella.
  3. Lisää pannulle ruokakerma ja päärynäliemi. Anna kiehua hiljalleen kannen alla pari min tai kunnes liha on kypsää.
  4. Ripota joukkoon suurustejauhe. Anna kiehua 1 min.
  5. Leikkaa päärynät poikittain viipaleiksi. Lisää pannulle päärynät sekä AURA muru. Kuumenna.
  6. Tarjoa riisin tai perunoiden kanssa.
Vinkki

Vinkki

* Jos haluat tehdä ruoan täysin laktoosittomana, korvaa valmis suurustejauhe 1 rkl:lla vehnäjauhoja. Lisää päärynäliemeen sekoitettuna.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
154 kcal
Proteiini
14 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›