Siirry sisältöön
Päärynävaahto

Päärynävaahto

Maustamaton tuorejuusto toimii hyvin jälkiruokien valmistukseen. Päärynävaahto valmistuu hetkessä. Lisää joukkoon hieman inkivääriä tuomaan makuun jännittävyyttä.

Päärynävaahto

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 3 kypsää päärynää
  • 1 rasia (200 g)
    Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoa
    Valio Viola® maustamaton on raikas ja täyteläinen tuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä…
    Valio Viola® e200 g maustamaton tuorejuusto laktoositon
  • ½ tl inkivääriä
  • 2 tl vaniljasokeria
  • ½ dl sokeria
  • 2 dl
    Valio kuohukermaa
    Valio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
    Valio kuohukerma 2 dl

Ohje

  1. Raasta kuoritut päärynät karkealla terällä. Yhdistä ainekset, viimeisenä kovaksi vaahdoksi vatkattu kerma.
  2. Koristele sitruunamelissan- tai mintunlehdillä, jos haluat.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 142 kcal
Proteiini 1,6 g
Hiilihydraatti 9,8 g
Rasva 10 g
Tyydyttynyt rasva 5,9 g
Ravintokuitu 2,2 g
Suola 0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search