Päärynähilloke

Päärynähilloke

15 min
helppo
87 kcal / 100g
1
2

Lempeän vaniljainen päärynähilloke on oiva lisäke erityisesti happamille juustoille. Päärynähilloke säilyy jääkaapissa useamman viikon.

Ainekset

3 dl
3 (n. 500 g)
päärynää
1
vaniljatanko
2 dl
1 ½ dl
hillosokeria

Lisäksi

Ohje

  1. Kuori ja poista päärynöistä siemenkota. Kuutioi päärynät.
  2. Puolita vaniljatanko ja kaavi siemenet veitsen hamarapuolella. Laita siemenet sekä vaniljatanko, päärynäkuutiot, omenamehu ja hillosokeri kattilaan.
  3. Keitä laakeassa kattilassa n. 10 min, kunnes päärynät ovat pehmenneet ja seos sakeutunut.
  4. Poista vaniljatanko. Jäähdytä.
  5. Tarjoa juuston lisäkkeenä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
87 kcal
Proteiini
0 g
Hiilihydraatit
20 g
Rasva
0 g
Suola
0,0 g
Ravintokuitu
2 g
Kalsium
6 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)