Päärynähilloke

Päärynähilloke

Lempeän vaniljainen päärynähilloke on oiva lisäke erityisesti happamille juustoille. Päärynähilloke säilyy jääkaapissa useamman viikon.

Ainekset3 dl

3 dl
3 (n. 500 g)
päärynää
1
vaniljatanko
2 dl
1 ½ dl
hillosokeria

Lisäksi

Ohje

  1. Kuori ja poista päärynöistä siemenkota. Kuutioi päärynät.
  2. Puolita vaniljatanko ja kaavi siemenet veitsen hamarapuolella. Laita siemenet sekä vaniljatanko, päärynäkuutiot, omenamehu ja hillosokeri kattilaan.
  3. Keitä laakeassa kattilassa n. 10 min, kunnes päärynät ovat pehmenneet ja seos sakeutunut.
  4. Poista vaniljatanko. Jäähdytä.
  5. Tarjoa juuston lisäkkeenä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
87 kcal
Proteiini
0 g
Hiilihydraatit
20 g
Rasva
0 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,0 g
Kalsium
6 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›