Päärynähilloke

Päärynähilloke
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Päärynähilloke

Päärynähilloke

Lempeän vaniljainen päärynähilloke on oiva lisäke erityisesti happamille juustoille. Päärynähilloke säilyy jääkaapissa useamman viikon.

Valmistusaika

Työaika
15 min
Yhteensä
15 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
11 arvostelu

Ainekset3 dl

3 dl
3 (n. 500 g)
päärynää
1
vaniljatanko
2 dl
1 ½ dl
hillosokeria

Lisäksi

Ohje

  1. Kuori ja poista päärynöistä siemenkota. Kuutioi päärynät.
  2. Puolita vaniljatanko ja kaavi siemenet veitsen hamarapuolella. Laita siemenet sekä vaniljatanko, päärynäkuutiot, omenamehu ja hillosokeri kattilaan.
  3. Keitä laakeassa kattilassa n. 10 min, kunnes päärynät ovat pehmenneet ja seos sakeutunut.
  4. Poista vaniljatanko. Jäähdytä.
  5. Tarjoa juuston lisäkkeenä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
87 kcal
Proteiini
0 g
Hiilihydraatit
20 g
Rasva
0 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.