
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni225°C
Arvostele
4.67
tähteä viidestä
3 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 4 banaania
-
1 prk (2,5 dl)
Valio kinuskikermaaValio kinuskikerma on herkullinen oikotie kinuskisiin jälkiruokiin ja leivonnaisiin! Vispaa kuohkeaksi vaahdoksi tai kiehauta täyteläiseksi…
- 4 keksiä, bastogne
-
2 dl
Valio kuohukermaa tai vaniljajäätelöäValio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
Jaa resepti
Ohje
- Ota neljä palaa foliota ja leivinpaperia. Laita ne päällekkäin siten, että folio on alapuolella ja nosta reunoja hiukan ylös.
- Kuori ja puolita banaanit pitkittäin, aseta ne folioveneisiin. Jaa kinuskikerma veneisiin banaanien päälle.
- Sulje veneet siten, että päälle jää pieni höyryaukko.
- Kypsennä uunin alaosassa 225 asteessa tai grillissä n. 15 min, kunnes banaanit on kypsyneet ja kerma kiehunut kasaan.
- Avaa veneet, murustele päälle keksit ja tarjoa kermavaahdon tai vaniljajäätelön kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
159 kcal
Proteiini
1,3 g
Hiilihydraatti
14,2 g
Rasva
10,7 g
Tyydyttynyt rasva
6,2 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa