Banaani-saksanpähkinäpuuro

Banaani-saksanpähkinäpuuro

Kaurapuuro on aamiaisen kuningas eikä vähiten siksi, että sitä voi muunnella loputtomasti erilaisiin makumieltymyksiin sopivaksi. Banaani ja saksanpähkinät hunajalla ryyditettynä tekevät kaurapuurosta lähes jälkiruokamaisen herkun.

Ainekset1 annos

1 annos
2 ½ dl
vettä
1 dl
gluteenittomia kaurahiutaleita , esim. Aitokaura
¼ dl
½
banaania
¼ dl
saksanpähkinöitä
ripaus
suolaa

Päälle

hunajaa

Ohje

  1. Keitä vesi kiehuvaksi. Lisää kaurahiutaleet. Sekoita. Anna kiehua hiljalleen muutama min, kunnes hiutaleet ovat kypsyneet. Lisää lopuksi maitojauhe.
  2. Kuutioi banaani ja hienonna pähkinät. Sekoita puuron joukkoon. Viimeistele halutessasi banaaniviipaleilla, rouhitulla saksanpähkinällä, suolalla ja hunajalla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
88 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g
Kalsium
53 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)