Banaani-saksanpähkinäpuuro

Banaani-saksanpähkinäpuuro
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Banaani-saksanpähkinäpuuro

Banaani-saksanpähkinäpuuro

Kaurapuuro on aamiaisen kuningas eikä vähiten siksi, että sitä voi muunnella loputtomasti erilaisiin makumieltymyksiin sopivaksi. Banaani ja saksanpähkinät hunajalla ryyditettynä tekevät kaurapuurosta lähes jälkiruokamaisen herkun.

Valmistusaika

Työaika
10 min
Yhteensä
10 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset1 annos

1 annos
2 ½ dl
vettä
1 dl
gluteenittomia kaurahiutaleita , esim. Aitokaura
¼ dl
½
banaania
¼ dl
saksanpähkinöitä
ripaus
suolaa

Päälle

hunajaa

Ohje

  1. Keitä vesi kiehuvaksi. Lisää kaurahiutaleet. Sekoita. Anna kiehua hiljalleen muutama min, kunnes hiutaleet ovat kypsyneet. Lisää lopuksi maitojauhe.
  2. Kuutioi banaani ja hienonna pähkinät. Sekoita puuron joukkoon. Viimeistele halutessasi banaaniviipaleilla, rouhitulla saksanpähkinällä, suolalla ja hunajalla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
88 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›