Hunajainen jogurttitrifle

Hunajainen jogurttitrifle
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Hunajainen jogurttitrifle

Hunajainen jogurttitrifle

Jälkiruokatriflen ajatuksella syntyi terveellisempi jogurttitrifle eli läpinäkyvään kulhoon kerroksittain rakennettu välipala tai miksei myös terveellisempi jälkiruoka. Hunajan, kauran, pähkinöiden ja banaanin on myös sanottu vaikuttavan myös unen saantiin, joten tätä ruokalajia kannattaa kokeilla myös iltapalaksi.

Valmistusaika

Työaika
15 min
Yhteensä
15 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
4 - 5 kpl (n. 45 g)
hapankorppuja
2 rkl
1 dl
kaurahiutaleita
2 rkl
hunajaa
½ tl
jauhettua kanelia haudutettuna
n. 1 dl
luumumarmeladia
2 kpl
tuoreita luumuja
1
banaani
5 dl

Pinnalle

saksanpähkinöitä

Ohje

  1. Murskaa hapankorput karkeaksi rouheeksi.
  2. Kuumenna Oivariini paistinpannulla. Lisää hapankorppumuru, kaurahiutaleet, hunaja ja kaneli. Paista rapsakaksi, muromyslimäiseksi seokseksi. Anna jäähtyä.
  3. Notkista luumumarmeladi tilkkasella vettä. Viipaloi hedelmät.
  4. Kerrostele raaka-aineet läpinäkyvään kulhoon tai vuokaan. Viimeistele pinta pähkinöillä.
Vinkki

Vinkki

Valmista isompi määrä hapankorppumurua rasiaan valmiiksi, sillä se säilyy huoneenlämmössä, kuivassa säilytettynä n. viikon verran.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
137 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
18 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›