Siirry sisältöön
Grillattu hedelmäsalaatti

Grillattu hedelmäsalaatti

Hedelmät sopivat grilliin siinä missä kasviksetkin. Parilalevyllä paistetut hedelmät muuttuvat lämmössä entistä makeammiksi ja maistuvat grilliruoan jälkiruokana raikkaan mango-passionkastikkeen kera.

Grillattu hedelmäsalaatti

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 2 nektariinia
  • 2 banaania
  • ½ ananasta
  • 0 kg tuoretta rosmariinia

Kastike


Ohje

  1. Halkaise nektariinit puoliksi ja poista kivet. Kuori banaanit ja ananas ja viipaloi.
  2. Grillaa öljytyllä parilalevyllä muutama minuutti, kunnes hedelmät ovat ruskistuneet hiukan.
  3. Nosta tarjoiluvadille ja viimeistele sormenpäiden välissä hierotuilla rosmariinin lehdillä.
  4. Sekoita kastike ja tarjoa grillattujen hedelmien kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 71 kcal
Proteiini 1,9 g
Hiilihydraatti 11,7 g
Rasva 1,5 g
Tyydyttynyt rasva 0,8 g
Ravintokuitu 1,1 g
Suola 0 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • tuoretta rosmariinia
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search