Grillattu hedelmäsalaatti

Tehnyt AnnaValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Anna
Valio Koekeittiöstä

Grillattu hedelmäsalaatti

Grillattu hedelmäsalaatti

Hedelmät sopivat grilliin siinä missä kasviksetkin. Parilalevyllä paistetut hedelmät muuttuvat lämmössä entistä makeammiksi ja maistuvat grilliruoan jälkiruokana raikkaan passionkastikkeen kera.

Tehnyt AnnaValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Anna
Valio Koekeittiöstä

Ainekset4 annosta

4 annosta
2
nektariinia
2
banaania
½
ananasta
tuoretta rosmariinia

Kastike

1 prk (200 g)
½ dl

Ohje

  1. Halkaise nektariinit puoliksi ja poista kivet. Kuori banaanit ja ananas ja viipaloi.
  2. Grillaa öljytyllä parilalevyllä muutama minuutti, kunnes hedelmät ovat ruskistuneet hiukan.
  3. Nosta tarjoiluvadille ja viimeistele sormenpäiden välissä hierotuilla rosmariinin lehdillä.
  4. Sekoita kastike ja tarjoa grillattujen hedelmien kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
78 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›