Hyppää sisältöön
Itsenäisyyspäivänä juhlitaan kotimaan makuja

Sesonki

Itsenäisyyspäivänä juhlitaan kotimaan makuja

Itsenäisyyspäivänä 6.12. juhlistetaan Suomea ja suomalaisia makuja. Olipa mielessäsi itsenäisyyspäivän menu tai itsenäisyyspäivän kakku, olet oikeassa paikassa!Itsenäisyyspäivän menu x 5

Itsenäisyyspäivä on mainio syy syödä pidemmän kaavan mukaan. Sopiiko sinun itsenäisyyspäivääsi parhaiten helppo, juhlava vai kenties erityisesti lasten makuun suunniteltu menu?

Itsenäisyyspäivän menu x 5
Juhlavia juomia

Myös itsenäisyyspäivän kuohuva maustetaan kotimaisilla raaka-aineilla, tällä kertaa mustikalla tai omenalla ja timjamilla. Vai ehkä sittenkin jotain alkoholitonta? Trendikkäät mocktailit eli alkoholittomat cocktailit sopivat niin aikuisten kuin lasten juhlajuomaksi. Ja jos joulukuinen viima saa mielen kaipaamaan jotain lämmintä, voi itsenäisyyspäivän juomana nauttia hyvin myös lämmittävää glögiä.

Nostetaan malja Suomen itsenäisyydelle!


Suomalaista ruokaa itsenäisyyspäivään

Kotimaista kannattaa suosia aina, mutta etenkin itsenäisyyspäivän tarjoiluissa. Tiesitkö jo, että Valio on kokonaan suomalaisten maitotilayrittäjien omistama yritys ja että maksamme jokaisen maitolitran tuoman tuoton takaisin tiloille? Kun valitset kaupassa Valion tuotteen, olet mukana luomassa työtä ja toimeentuloa ympäri Suomen, Hangosta aina Utsjoelle asti.

Etsi