Täytetyt cocktailpiirakat

Täytetyt cocktailpiirakat
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Täytetyt cocktailpiirakat

Täytetyt cocktailpiirakat

Valmiit pienet riisipiirakat eli cocktailpiirakat maistuvat niin arjessa kuin juhlassa. Juhlavamman smörrebröd -henkisen tarjoilun voit loihtia päällystämällä pikkupiiraat smetanalla sekä graavilohi-mäti- tai lihatäytteellä.

Valmistusaika

Työaika
40 min
Yhteensä
40 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja
11 arvostelu

Ainekset24 kpl

24 kpl
24 kpl
cocktail-riisipiirakoita

Graavikalapiirakat (12 kpl)

1 prk (120 g)
2
keitettyä (10 min) kananmunaa
2 tl
sitruunamehua
¼ tl
suolaa
200 g
graavisuolattua kirjolohta viipaleina
( 50 g
kirjolohen mätiä ja tilliä )
mustapippuria myllystä

Suolalihapiirakat (12 kpl)

1 prk (120 g)
½ dl
lehtipersiljaa hienonnettuna
2 rkl
sinappia
¼ tl
suolaa
1 - 2
suolakurkkua
100 g (naudan)
suolalihaa viipaleina
mustapippuria myllystä
( piparjuuriraastetta )

Ohje

  1. Graavikalapiirakat

  2. Yhdistä smetana, hienonnetut kananmunat, sitruunamehu ja suola.
  3. Levitä piirakoille. Pyöritä graavilohiviipaleita löyhiksi rulliksi ja nosta piirakoille. Lisää halutessasi pinnalle mätiä ja tilliä. Rouhaise päälle pippuria.
  4. Suolalihapiirakat

  5. Yhdistä smetana, persilja, sinappi ja suola. Lusikoi piirakoille.
  6. Viipaloi kurkut ja asettele pienten suolaliharullien kanssa piirakoille. Ripottele päälle halutessasi piparjuuriraastetta. Viimeistele pippurilla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
227 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
20 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.