Täytetyt cocktailpiirakat

Täytetyt cocktailpiirakat

Valmiit pienet riisipiirakat eli cocktailpiirakat maistuvat niin arjessa kuin juhlassa. Juhlavamman smörrebröd -henkisen tarjoilun voit loihtia päällystämällä pikkupiiraat graavilohella ja mädillä tai lihalla ja mehevöittämllä ne maustetulla smetanalla tai crème fraîchella. Kokeile ihmeessä.

40 min
keskitaso
228 kcal / 100g
0

Ainekset24 kpl

24 kpl
24 kpl
cocktail-riisipiirakoita

Graavikalapiirakat (12 kpl)

1 prk (120 g)
2
keitettyä (10 min) kananmunaa
2 tl
sitruunamehua
¼ tl
suolaa
200 g
graavisuolattua kirjolohta viipaleina
50 g
kirjolohen mätiä ja tilliä
mustapippuria myllystä

Suolalihapiirakat (12 kpl)

1 prk (150 g)
½ dl
lehtipersiljaa hienonnettuna
2 rkl
sinappia
¼ tl
suolaa
1 - 2
suolakurkkua
100 g (naudan)
suolalihaa viipaleina
mustapippuria myllystä
piparjuuriraastetta

Ohje

  1. Graavikalapiirakat

  2. Yhdistä smetana, hienonnetut kananmunat, sitruunamehu ja suola.
  3. Levitä piirakoille. Pyöritä graavilohiviipaleita löyhiksi rulliksi ja nosta piirakoille. Lisää halutessasi pinnalle mätiä ja tilliä. Rouhaise päälle pippuria.
  4. Suolalihapiirakat

  5. Yhdistä crème fraîche, persilja, sinappi ja suola. Lusikoi piirakoille.
  6. Viipaloi kurkut ja asettele pienten suolaliharullien kanssa piirakoille. Ripottele päälle halutessasi piparjuuriraastetta. Viimeistele pippurilla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
228 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
20 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,5 g
Kalsium
42 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›