Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
1 h 30 min
Yhteensä
1 h 45 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni175°C
Arvostele
4.71
tähteä viidestä
45 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 kg naudan ulko- tai sisäpaistia
- 2 sipulia
- 2-3 valkosipulin kynttä
-
2 rkl (30 g)
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 3 venäläistä suolakurkkua kuutioina
- 1 tl paprikajauhetta
- ¼ tl cayennepippuria
- ½ tl suolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
- 1 rkl hunajaa
- 3 rkl vehnäjauhoja
- 1 lihaliemikuutio
- 7 dl vettä
-
1 pala (170 g)
Valio AURA® juustoaOn vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
-
1 prk (120 g)
Valio Keittiön smetanaaValio smetana on täyteläistä maultaan ja koostumukseltaan. Perinteiseen tapaan kermasta hapatettu smetana sopii esimerkiksi kylmiin…
Jaa resepti
Ohje
- Ota liha huoneenlämpöön noin tunti ennen valmistusta.
- Hienonna sipulit ja kuullota voissa padan pohjalla. Lisää ¾ kurkkukuutioista. Säästä loput ruoan koristeluun. Sekoita pataan mausteet. Anna hautua miedolla lämmöllä.
- Leikkaa liha kuutioiksi. Ruskista palat rasvassa pannulla 2 erässä. Siirrä ruskistuneet lihat pataan.
- Ripottele lihojen päälle vehnäjauhot. Sekoita. Lisää pataan liemikuutio sekä vesi. Kuumenna kiehuvaksi. Lisää paloiteltu AURA sekä smetana. Sekoita.
- Anna padan hautua hiljaa poreillen 1-1 ½ tuntia. Sekoita välillä hauduttamisen aikana. Voit kypsentää padan myös 175-asteisessa uunissa noin 1 ½ tuntia.
- Viimeistele pata ennen tarjoilua lopuilla suolakurkkukuutioilla. Tarjoile keitettyjen perunoiden tai riisin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
108 kcal
Proteiini
10,5 g
Hiilihydraatti
2,2 g
Rasva
6,3 g
Tyydyttynyt rasva
3,5 g
Ravintokuitu
0,3 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.