Kylmä kesäkeitto

Kylmä kesäkeitto
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Kylmä kesäkeitto

Kylmä kesäkeitto

Venäläisessä ravintolassa tämä keitto - okroshka - ihastutti raikkaudellaan. Kesäiset raaka-aineet pilkotaan pieniksi ja yhdistetään pirskahtelevaan kefiiriin. Aikoinaan servietin kulmaan raapustettu keittoidea on nyt muokattu ohjeeksi.

Valmistusaika

Työaika
15 min
Yhteensä
15 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 (150 g)
avomaan kurkku
1 - 2 (100 g)
keitettyä perunaa
2
kevätsipulia varsineen
2 (30 g)
retiisiä
1
keitetty (10 min) kananmuna
30 g
kalkkuna- tai broilerileikkelettä , esim. savukalkkunaa
½ dl
hienonnettua tilliä , tuoretta
1
valkosipulin kynsi
½ tl
suolaa
ripaus
jauhettua valkopippuria
7 dl

Ohje

  1. Käsittele kaikki raaka-aineet ja siirrä ne sitä mukaa kulhoon, kun ne on käsitelty.
  2. Kuori ja leikkaa kurkku ja peruna pieniksi kuutioiksi. Viipaloi kesäsipulin varsi ja hienonna sipuli.
  3. Leikkaa retiisit ohuiksi viipaleiksi ja suikaloi ne.
  4. Laita kananmuna munaleikkuriin ja leikkaa se sekä poikki- että pituussuunnassa. Voit myös hienontaa munan veitsellä.
  5. Kuutioi leikkeleet.
  6. Lisää hienonnettu valkosipuli, tilli, suola ja pippuri. Kaada kaikkien raaka-aineiden päälle kefiiri ja sekoita.
  7. Nauti sellaisenaan tai ruisleivän kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
54 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›