Voissa rapeaksi paistetut blinit ovat maukas alku- tai pääruoka talvisiin viikonloppuihin, kun ei ole kiire minnekään. Parhaimmillaan blinit ovat juuri paistettuina ja lettupannulla saa näppärästi paistettua useamman pienen blinin kerrallaan. Ohjeesta tulee sopiva määrä blinejä 8:lle alkuruoaksi.
3 dl | |
2 dl | tattarijauhoja |
1 ½ dl | vehnäjauhoja |
1 tl | suolaa |
2 | kananmunaa eroteltuina |
1 dl | olutta tai vichyä |
100 g | |
Sienisalaatti | |
---|---|
150 g | suolasieniä |
1 pieni | sipuli |
1 prk (150 g) | |
mustapippuria myllystä | |
Lisäksi | |
100 g | kirjolohen mätiä |
1 | punasipuli |
1 prk (120 g) | |
150 g | kylmäsavulohta |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.