Siirry sisältöön

Sienireseptit

Loppukesä ja syksy ovat perinteisesti herkkusuiden suosikkiaikaa, sillä metsiemme monipuolinen sienisato tarjoaa lukemattomia vaihtoehtoja herkutteluun! Onko oma suosikkisi sienipiiras, sienisalaatti, sienirisotto, sienikastike tai sienikeitto vai joku muu ruokalaji?

Sienistä keltavahvero eli kantarelli lienee yksi rakastetuimmista. Kantarelli on herkullinen ja helposti metsässä tunnistettava ruokasieni. Kantarellista kokkaa mielellään niin kantarellipastaa, kantarellilasagnea, kantarellirisottoa kuin kantarellipiirakkaakin. Suppilovahvero on kantarellin ohella toinen suosittu ruokasieni. Meidän reseptipankista löydät suppilovahverolle reseptejä piirakan, kastikkeen ja keiton tekoon.

Sienten löytämisessä voi tietenkin olla omat hankaluutensa, mutta viimeistään valmis, ruokapöytään kannettu kanttarellikastike tai suppilovahveropiiras muistuttavat, miksi sienestys on aina vaivansa arvoista! Reseptivalikoimastamme löydät ohjeet niin kanttarelleille, suppilovahveroille, korvasienille kuin myös muille sienilajeille.

Kokeile, ihastu ja nauti syksyisen metsän arvokkaista antimista!

117 reseptiä

Search