Kantarellilasagne

Kantarellilasagne
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä

Kantarellilasagne

Kantarellilasagne

Lasagne on ihanan täyteläistä ja mehevää uuniruokaa. Tässä sienilasagnessa maistuvat kanttarellit ja yrtit. Tämä kanttarellilasgne valmistuu vaivattomasti vain yhdestä kastikkeesta.

Valmistusaika

Työaika
15 min
tekeytyminen
10 min
uunissa
40 min
Yhteensä
1 h 5 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

33 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
2 rkl
3
kesäsipulia varsineen
1
valkosipulin kynsi
400 g (tuoreita)
kanttarelleja tai suppilovahveroita
2 rasiaa
kirsikkatomaatteja
½ tl
rosmariinia
½ tl
timjamia
¾ tl
suolaa
mustapippuria myllystä
9
lasagnelevyä
1 prk
1 prk (3,3 dl)
1 pussi

Ohje

  1. Kuullota hienonnetut sipulit ja putsatut sienet Oivariini rasvassa. Lisää pannulle myös puolitetut kirsikkatomaatit (1 rasia) sekä mausteet. Anna hautua hetki ja lisää Koskenlaskija sekä kerma. Kastike jää löysäksi.
  2. Kokoa vuokaan kerroksittain lasagnelevyjä sekä juustoista sienikastiketta. Ripottele kastikekerrosten pintaan juustoraastetta. Jätä päällimmäiseksi kastiketta ja juustoraastetta. Lisää pinnalle (1 rasia) kirsikkatomaatteja.
  3. Paista 175 asteessa uunin keskitasolla n. 40 min. Anna tekeytyä noin 10 min. ennen tarjoilua.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
166 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›