
Risotot
Risotto on italialaisen keittiön klassikko, joka on peräisin Pohjois-Italiasta. Risoton tärkeimmistä kulmakivistä on erityisesti siihen tarkoitettu risottoriisi. Risottoriisi on normaalia riisiä tärkkelyspitoisempi ja se imee itseensä enemmän nestettä menemättä kuitenkaan puuromaiseksi. Risoton valmistaminen ei ole vaikeaa, mutta se vaatii vaivannäköä, koska risottoa sekoitetaan koko valmistuksen ajan. Risotto sopii hyvin lisukkeeksi liha-, kala ja kasvisruoalle tai sitten se voidaan tarjoilla pääruokana. Risoton maustamisessa on vain mielikuvitus rajana. Kokeile klassista sienirisottoa, täyteläistä juustorisottoa tai vaikkapa maukasta punajuuririsottoa!
40 reseptiä

30 min
Orzo-sienirisotto

30 min
Appelsiinirisotto ja paistettu broileri

17 min
Meksikonpata mikrossa

50 min
Uunirisotto

30 min
Chimichurririsotto

30 min
Jauheliharisotto

1 h 5 min
Peltipaella

1 h 5 min
AURA-punajuuri ohrapuuro

35 min
Kesäkasvisrisotto eli risotto verde

35 min
Vegaaninen lehtikaalirisotto

35 min
Kantarellirisotto

25 min
Sitruunarisotto

30 min
Sitruunainen Mifu risotto

40 min
AURA punajuuririsotto

40 min
Kurkumarisotto

25 min
Mifu risotto

30 min
AURA risotto

25 min
Makkara-olutrisotto

25 min
Parsakaaliriisi

45 min
Metsäsieniohratto

30 min
Punajuuririsotto

30 min
Katkarapu-sahramirisotto

40 min
Juustoinen sienirisotto

30 min
Parsarisotto
Etkö löydä tältä sivulta sopivaa reseptiä?