Siirry sisältöön
Sitruunainen Mifu risotto

Sitruunainen Mifu risotto

Nopeasti valmistuva arkinen risotto on kiireisen arjen pelastaja. Jo valmistusvaiheessa pienemmiksi paloitellut Mifu-suikaleet ovat lapsienkin helpompi syödä.

Sitruunainen Mifu risotto

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 pkt (250 g)
    Valio MiFU® suikaleita Yrtti-valkosipuli
    Valio MiFU® suikaleet ovat helppo ratkaisu pääruoanlaittoon. Rapea kullankeltainen paistopinta syntyy paistinpannulla jo kahdessa minuutissa,…
    Valio MiFU® e250 g suikale Yrtti-valkosipuli laktoositon
  • 28 g
    Valio Oivariini® juoksevaa laktoositon
    Valio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
    Valio Oivariini® juokseva 400 ml laktoositon
  • ½-1 tl currya
  • 3 dl risottoriisiä
  • 2 dl
    Valio omenatäysmehua
    Valio omenatäysmehu raikastaa aamun kuin aamun ja maistuu koko perheelle. Täysmehujen mehupitoisuus on aina 100…
    Valio omenatäysmehu 1 l
  • 1 kasvisliemikuutio
  • 4 dl vettä
  • 3⅓ dl
    herne-maissi-porkkanaa
  • 1½ dl
    Valio Juustomestarin cheddar raastetta
    Valio Juustomestarin cheddar juustoraaste on aromaatinen ja täyteläinen juustoraaste, joka on valmistettu laadukkaasta, kypsytetystä cheddarjuustosta.…
    Valio Juustomestarin e150 g cheddar juustoraaste
  • ½ sitruunan mehu

Viimeistelyyn


Ohje

  1. Paloittele Mifu suikaleet hieman pienemmiksi. Ruskista ne Oivariini rasvassa isossa kattilassa tai paistokasarissa yhdessä curryn kanssa.
  2. Lisää joukkoon riisi ja anna kuullottua hetki. Lisää omenamehu ja murennettu liemikuutio. Kun mehu on imeytynyt, lisää vesi vähitellen pienissä erissä sitä mukaan kun se imeytyy riiseihin (n. 20 min). Kypsä risotto on kosteaa ja mehevää, mutta riiseissä on vielä purutuntumaa.
  3. Kun riisi on kypsää lisää kasvissekoitus, juustoraaste ja sitruunamehu. Kuumenna.
  4. Viimeistele rouhaisulla mustapippuria ja halutessasi juustoraasteella.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 147 kcal
Proteiini 7,4 g
Hiilihydraatti 17,8 g
Rasva 4,8 g
Tyydyttynyt rasva 2 g
Ravintokuitu 1,1 g
Suola 0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • mustapippuria
  • Valio Juustomestarin cheddar raastetta
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search