Sitruunainen Mifu risotto

Sitruunainen Mifu risotto
Tehnyt RoosaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Roosa Valio Koekeittiöstä

Sitruunainen Mifu risotto

Sitruunainen Mifu risotto

Nopeasti valmistuva arkinen risotto on kiireisen arjen pelastaja. Jo valmistusvaiheessa pienemmiksi paloitellut Mifu-suikaleet ovat lapsienkin helpompi syödä.

Valmistusaika

Työaika
30 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
1414 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 pkt (250 g)
2 rkl
½ - 1 tl
currya
3 dl
risottoriisiä
2 dl
1
kasvisliemikuutio
4 dl
vettä
200 g
herne-maissi-porkkanaa

tai 200 gherne-maissi-paprikaa
1 ½ dl
½
sitruunan mehu

Viimeistelyyn

mustapippuria

Ohje

  1. Paloittele Mifu suikaleet hieman pienemmiksi. Ruskista ne Oivariini rasvassa isossa kattilassa tai paistokasarissa yhdessä curryn kanssa.
  2. Lisää joukkoon riisi ja anna kuullottua hetki. Lisää omenamehu ja murennettu liemikuutio. Kun mehu on imeytynyt, lisää vesi vähitellen pienissä erissä sitä mukaan kun se imeytyy riiseihin (n. 20 min). Kypsä risotto on kosteaa ja mehevää, mutta riiseissä on vielä purutuntumaa.
  3. Kun riisi on kypsää lisää kasvissekoitus, juustoraaste ja sitruunamehu. Kuumenna.
  4. Viimeistele rouhaisulla mustapippuria ja halutessasi juustoraasteella.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
146 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
18 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.