Sitruunainen Mifu risotto

Sitruunainen Mifu risotto

Nopeasti valmistuva arkinen risotto on kiireisen arjen pelastaja. Jo valmistusvaiheessa pienemmiksi paloitellut Mifu-suikaleet ovat lapsienkin helpompi syödä.

30 min
helppo
145 kcal / 100g
15
4

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 pkt (250 g)
2 rkl
½ tl
currya
3 dl
risottoriisiä
2 dl
1
kasvisliemikuutio
4 dl
vettä
200 g
herne-maissi-porkkanaa

tai 200 gherne-maissi-paprikaa
1 ½ dl
½
sitruunan mehu

Viimeistelyyn

mustapippuria

Ohje

  1. Paloittele Mifu suikaleet hieman pienemmiksi. Ruskista ne Oivariini rasvassa isossa kattilassa tai paistokasarissa yhdessä curryn kanssa.
  2. Lisää joukkoon riisi ja anna kuullottua hetki. Lisää omenamehu ja murennettu liemikuutio. Kun mehu on imeytynyt, lisää vesi vähitellen pienissä erissä sitä mukaan kun se imeytyy riiseihin (n. 20 min). Kypsä risotto on kosteaa ja mehevää, mutta riiseissä on vielä purutuntumaa.
  3. Kun riisi on kypsää lisää kasvissekoitus, juustoraaste ja sitruunamehu. Kuumenna.
  4. Viimeistele rouhaisulla mustapippuria ja halutessasi juustoraasteella.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
145 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g
Kalsium
183 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)