
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
4.67
tähteä viidestä
9 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 100 g salottisipulia
- 2 valkosipulin kynttä
-
50 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 3 dl risottoriisiä
- 1 kasvisliemikuutio
- 2 dl kuivaa valkoviiniä
- 7 dl vettä
- 1 dl tuoretta korianteria
- 1 dl tuoretta lehtipersiljaa
- 1 vihreä chili
- 2 rkl sitruunamehua ja raastettu kuori
- 2 rkl oliiviöljyä
-
1 prk (180 g)
Valio salaattijuustokuutioitaValio salaattijuustot ovat kotimainen ja raikas vaihtoehto salaattiin ja ruuanlaittoon. Salaattijuustoa käytetään fetan tapaan, sen…
- 2 kypsää avokadoa
Jaa resepti
Ohje
- Hienonna salottisipulit ja valkosipuli. Kuullota voissa kattilassa tai laakeassa kasarissa. Lisää risottoriisi. Sekoittele, kunnes riisi on läpikuultavaa.
- Murenna kattilaan liemikuutio. Lisää valkoviini ja anna kiehahtaa.
- Jatka veden lisäämistä aina, kun aiemmin lisätty liemi on imeytynyt riisiin. Anna kiehua alhaisella lämmöllä n. 20 min. Kypsän risoton tulee olla kosteaa ja mehevää.
- Soseuta yrtit, chili, sitruunamehu ja oliiviöljy teholeikkurissa tai sauvasekoittimella. Sekoita yrttikastike ja valutettu salaattijuusto risottoon kypsymisen loppuvaiheessa. Tarkista maku.
- Tarjoile heti, viimeistele annokset avokadolla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
133 kcal
Proteiini
2,9 g
Hiilihydraatti
10,5 g
Rasva
7,9 g
Tyydyttynyt rasva
2,7 g
Ravintokuitu
1,4 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa