Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni225°C
Arvostele
3.04
tähteä viidestä
23 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 7 dl vettä
- 2 kanaliemikuutiota
- 3 salottisipulia
-
45 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 4 dl risottoriisiä
-
3 dl
Valio Hedelmätarha® appelsiinitäysmehuaValio Hedelmätarha® appelsiinitäysmehu on mehukas aloitus päivälle! Raikasta täysmehua, hedelmälihaa ja runsaasti C-vitamiinia.
- ½ g sahramia
- 2 tl hunajaa
-
30 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
-
100 g (2 dl)
Valio Mustaleima™ raastettaValio Mustaleima™ on vähintään 9 kuukautta kypsytetty itkevä emmental. Maultaan vahva ja rikas Valio Mustaleima™…
Broileri
- 500 g broilerin paistileikkeitä
- 2 rkl öljyä
- 2 valkosipulin kynttä
- 1 punainen chilipalko
- 1 tl suolaa
- 1 rkl hunajaa
Jaa resepti
Ohje
- Valmistele ensin broilerit: Laita broileri uunivuokaan. Soseuta loput ainekset sauvasekoittimella ja hiero marinadi broilerin pintaan. Paista uunin keskiosassa 225 asteessa 15 - 20 min.
- Kiehauta vesi ja kanaliemikuutio.
- Hienonna sipuli ja paista kuultavaksi voissa kattilassa. Lisää kattilaan riisi. Sekoittele, kunnes riisi on läpikuultavaa. Kaada kattilaan kanalientä ja sekoittele riisejä reippaasti. Anna kiehua hiljalleen n. 15 min välillä sekoitellen ja lientä lisäillen. Kypsän risoton tulee olla kosteaa ja mehevää.
- Sekoita keskenään appelsiinimehu ja sahrami. Lisää risottoon kypsymisen loppuvaiheessa hunajan kanssa. Ota pois levyltä.
- Lisää risottoon voi ja raastettu juusto samalla sekoittaen. Tarkista maku.
- Viipaloi hetken vetäytyneet broilerin leikkeet ja aseta risottoannosten pinnalle.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
161 kcal
Proteiini
7,9 g
Hiilihydraatti
15,5 g
Rasva
7,4 g
Tyydyttynyt rasva
3,2 g
Ravintokuitu
0,4 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Katso myös
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.