Mifu-biryani

Mifu-biryani
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä

Mifu-biryani

Mifu-biryani

Biryani eli mausteinen paistettu riisi on helppo valmistaa. Tarvitset tukun mausteita ja basmatiriisiä. Mifu Tikka Masala suikaleet tuovat ruokaisuutta ja raikas jogurttikastike pyöristää mausteisuuden.

Valmistusaika

Työaika
30 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja

Keskustele reseptistä.

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.

22 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
2 rkl
1
punasipuli hienonnettuna
2
valkosipulin kynttä hienonnettuna
2 tl
korianterin siemeniä
2 tl
juustokuminaa
1 tl
neilikkaa
1 tl
kurkumaa
½ tl
kardemummaa
1
punainen chilipalko
3 ½ dl
basmatiriisiä
6 dl
kasvislientä

Lisäksi

1 rkl
1 rasia (250 g)
1 (iso)
tomaatti

Kastike

2 dl
1 nippu
tuoretta minttua hienonnettuna
ripaus
suolaa

Ohje

  1. Kuullota korkeareunaisella pannulla Oivariini rasvassa hienonnetut sipulit. Lisää kuivat mausteet ja hienonnettu tuore chili.
  2. Lisää pannulle riisi ja kasvisliemi. Anna riisin kypsyä mausteliemessä kannen alla n. 10 min. Sekoita välillä.
  3. Paista Mifu pannulla rapeaksi. Kuutioi tomatti. Lisää Mifu ja tomaattikuutiot kypsän riisin joukkoon.
  4. Sekoita kastikkeen ainekset ja tarjoile Mifu-biryanin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
136 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.