Punajuuri ja AURA juusto ovat raaka-aineita, jotka tunnetusti sopivat yhteen. Tällä kertaa ne on yhdistetty italiaisessa ruoassa - risotossa. Ruoan voi tarjota pääruokana, lisukeruokana tai alkuruokana. Risoton valmistuminen kannattaa ajoittaa ruokailuhetkeen, sillä oikea ajoitus palkitsee ruokailijan.
Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.
200 g | punasipulia |
300 g | raakaa punajuurta |
4 dl | vettä |
1 | kasvisliemikuutio |
1 prk (3,3 dl) | |
2 rkl | |
3 ½ dl | risottoriisiä , esim. arborio-riisi |
1 tl | rouhittua mustapippuria |
1 pkt (170 g) | Valio AURA® juustoa tai 1 pussiValio AURA® murua |
n. 1 ½ dl | |
( 1 tl | kuivattua rakuunaa tai 2 rkl tuoretta hienonnettua tuoretta ) |
1 rkl | valkoviinietikkaa tai punaviinietikkaa |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.