Punajuuri ja AURA juusto ovat raaka-aineita, jotka tunnetusti sopivat yhteen. Tällä kertaa ne on yhdistetty italiaisessa ruoassa - risotossa. Ruoan voi tarjota pääruokana, lisukeruokana tai alkuruokana. Risoton valmistuminen kannattaa ajoittaa ruokailuhetkeen, sillä oikea ajoitus palkitsee ruokailijan.
200 g | punasipulia |
300 g | raakaa punajuurta |
4 dl | vettä |
1 | kasvisliemikuutio |
1 prk (3,3 dl) | |
2 rkl | |
3 ½ dl | risottoriisiä , esim. arborio-riisi |
1 tl | rouhittua mustapippuria |
1 pkt (170 g) | Valio AURA® juustoa tai 1 pussiValio AURA® murua |
n. 1 ½ dl | |
( 1 tl | kuivattua rakuunaa ) |
1 rkl | valkoviinietikkaa tai punaviinietikkaa |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.