
Punajuurireseptit
Punajuuri on ravinteikas ja maukas juures, joka sopii hyvin monipuolisesti erilaisiin ruokiin, laatikoista pataruokiin ja keitoista salaatteihin. Punajuuri mielletään usein etenkin joulukeittiön raaka-aineeksi, mutta hyvin säilyvänä juureksena sitä kannattaa hyödyntää rohkeasti ympäri vuoden isoihin ja pieniin aterioihin.
Kokeile vaikkapa herkullista punajuuririsottoa, erilaisia punajuurikeittoja kuten borssia tai barszczia, meheviä uunipunajuuria tai täyteläistä punajuuripaistosta. Perinteinen slaavilainen borssikeitto onnistuu myös vegaanisesti. Punajuurilaatikko maustetaan puolestaan AURA juustolla ja se on herkullinen joulupöydän lisäke perinteisten joululaatikoiden rinnalla. Punajuurilaatikko sopii tarjottavaksi myös muina vuodenaikoina liharuokien kanssa. Punajuuripihvit voit valmistaa paahdetuista mannasuurimoista ja MiFUsta tai maustaa ne falafelien tyyliin.
Reseptivalikoimastamme löydät luonnollisesti myös nopeat reseptit sekä erilaiset lisäkkeet, kuten juuresmuusin ja punajuuripeston ohjeet. Tutustu parhaimpiin punajuuriresepteihin!
57 reseptiä

Arkiborssi

Punajuuribrowniet

Kasvistartar

Kasvisborssi

Punajuuri-vadelmagalette

Uunirosolli

Glögi-punajuurikuivakakku

Makupari Valio AURA ja punajuurihillo

Hasselbackan juurekset

Punajuurifalafelpihvit

Suolainen punajuurikakku

Uunipunajuuret

Mifu jauhis-punajuurivuoka

Punajuuri-puolukkahillo

AURA punajuuririsotto

Borssikeitto

Punajuurilatte

Joulun juureslaatikko

Ruistikut ja punajuuridippi

Punajuuricarpaccio

Punajuurisosekeitto

Paahdettu grillijuusto-punajuurisalaatti

Piparjuuri-punajuurileivät

Salaattijuustogalette
Etkö löydä tältä sivulta sopivaa reseptiä?