Siirry sisältöön

Punajuurireseptit

Punajuuri on ravinteikas ja maukas juures, joka sopii hyvin monipuolisesti erilaisiin ruokiin, laatikoista pataruokiin ja keitoista salaatteihin. Punajuuri mielletään usein etenkin joulukeittiön raaka-aineeksi, mutta hyvin säilyvänä juureksena sitä kannattaa hyödyntää rohkeasti ympäri vuoden isoihin ja pieniin aterioihin.

Kokeile vaikkapa herkullista punajuuririsottoa, erilaisia punajuurikeittoja kuten borssia tai barszczia, meheviä uunipunajuuria tai täyteläistä punajuuripaistosta. Perinteinen slaavilainen borssikeitto onnistuu myös vegaanisesti. Punajuurilaatikko maustetaan puolestaan AURA juustolla ja se on herkullinen joulupöydän lisäke perinteisten joululaatikoiden rinnalla. Punajuurilaatikko sopii tarjottavaksi myös muina vuodenaikoina liharuokien kanssa. Punajuuripihvit voit valmistaa paahdetuista mannasuurimoista ja MiFUsta tai maustaa ne falafelien tyyliin.

Reseptivalikoimastamme löydät luonnollisesti myös nopeat reseptit sekä erilaiset lisäkkeet, kuten juuresmuusin ja punajuuripeston ohjeet. Tutustu parhaimpiin punajuuriresepteihin!

80 reseptiä

Search