
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
10 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
2 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 sipuli
- 2-3 vartta (100 g) varsiselleriä
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 200 g saunapalvikinkkua rouhittua, esim. Tamminen palvikinkkur
- ½ prk (à 710/410 g) etikkapunajuuriviipaleita
- 200 g hapankaalia
- 8 dl vettä
- 1 dl etikkapunajuurilientä
- 1 lihaliemikuutio
- ¾ tl rouhittua mustapippuria
- ½ tl kuivattua timjamia
- 1 dl hienonnettua persiljaa
-
1 prk (180 g)
Valio Arki® smetanaaValio Hyvä suomalainen Arki™ smetana 23 % on arkisempi vaihtoehto arjen kylmään ja kuumaan ruoanlaittoon.…
Jaa resepti
Ohje
- Hienonna sipuli. Leikkaa varsisellerit ohuiksi tikkumaisiksi paloiksi.
- Kuumenna rasva kattilassa. Lisää palvikinkkurouhe, sipuli ja sellerit. Paista kevyesti.
- Suikaloi punajuuriviipaleet. Lisää punajuuri ja hapankaali kattilaan.
- Lisää joukkoon vesi, etikkapunajuurien liemi, liemikuutio, pippuri ja timjami. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä kannen alla n. 10 min.
- Viimeistele borssi hienonnetulla persiljalla. Tarjoa smetanan kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
53 kcal
Proteiini
2,4 g
Hiilihydraatti
2,1 g
Rasva
3,7 g
Tyydyttynyt rasva
1,6 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa