
Valmistusaika
Aktiivinen
45 min
Passiivinen
1 h
Yhteensä
1 h 45 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
4.18
tähteä viidestä
17 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 500 g punajuurta
- 150 g porkkanaa
- 75 g juuriselleriä
- 700 g kaalia
- 2 sipulia
- 2-3 valkosipulin kynttä
-
2 rkl (30 g)
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 3 rkl tomaattipyreetä
- 1½-2 l kana-, liha- tai kasvislientä
- 2 rkl valkoviinietikkaa
- 2 laakerinlehteä
- 10 kokonaista mustapippuria
- 1½ tl suolaa
Pinnalle
-
1-2 prk (à 120 g)
Valio smetanaaValio smetana on täyteläistä maultaan ja koostumukseltaan. Perinteiseen tapaan kermasta hapatettu smetana sopii esimerkiksi kylmiin…
Jaa resepti
Ohje
- Kuori punajuuret, porkkanat ja juuriselleri. Raasta raastimen karkealla terällä. Leikkaa kaali ja sipulit suikaleiksi. Hienonna valkosipulit.
- Sulata voi kattilassa (väh. 3 l), lisää tomaattipyree. Kuullota kasvissuikaleita sekoitellen kattilassa, jotta ne pehmenevät hiukan. Lisää tilkka vettä, jos tomaattipyre tarttuu kattilaan kiinni.
- Lisää liemi, valkoviinietikka, laakerinlehdet ja mustapippurit. Anna kiehua kannen alla keskiteholla n. 1 h .
- Mausta suolalla. Lisää tarvittaessa hiukan vettä.
- Tarjoa smetanan kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
46 kcal
Proteiini
0,7 g
Hiilihydraatti
4,2 g
Rasva
2,6 g
Tyydyttynyt rasva
1,5 g
Ravintokuitu
1,2 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa