Ruistikut ja punajuuridippi

Ruistikut ja punajuuridippi
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Ruistikut ja punajuuridippi

Ruistikut ja punajuuridippi

Yllätä ystävät kardemummasäväyksen saaneella punajuuridipillä ja tarjoa se rapsakoiden leipätikkujen kanssa.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset3 annosta

3 annosta
3
ruispaahtoleipää
3 rkl
½ dl
hienonnettua persiljaa

Dippikastike

1 prk (200 g)
50 g (yksi pieni)
etikkapunajuurta raastettuna
½ tl
sokeria
¼ tl
kardemummaa
1 mm
suolaa

Ohje

  1. Sekoita ensin dippikastikkeen ainekset keskenään, siirrä kylmään.
  2. Voitele leivät huoneenlämpöisellä voilla molemmin puolin. Painele pinnoille persiljasilppu.
  3. Paista leivät molemmin puolin paistinpannulla. Lisää tarvittaessa voita pannulle.
  4. Anna leipien jäähtyä ja leikkaa ne n. 1 cm:n levyisiksi tikuiksi.
  5. Tarjoa rapsakoituneet ruistikut ja kylmä punajuuridippi alkuruokana tai osana muita tarjoiluja.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
207 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
16 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›