Ruistikut ja punajuuridippi

Ruistikut ja punajuuridippi

20 min
helppo
211 kcal / 100g
1
0

Yllätä ystävät kardemummasäväyksen saaneella punajuuridipillä ja tarjoa se rapsakoiden leipätikkujen kanssa.

Ainekset

3 annosta
3
ruispaahtoleipää
3 rkl
½ dl
hienonnettua persiljaa

Dippikastike

1 prk (180 g)
50 g (yksi pieni)
etikkapunajuurta raastettuna
½ tl
sokeria
¼ tl
kardemummaa
1 mm
suolaa

Ohje

  1. Sekoita ensin dippikastikkeen ainekset keskenään, siirrä kylmään.
  2. Voitele leivät huoneenlämpöisellä voilla molemmin puolin. Painele pinnoille persiljasilppu.
  3. Paista leivät molemmin puolin paistinpannulla. Lisää tarvittaessa voita pannulle.
  4. Anna leipien jäähtyä ja leikkaa ne n. 1 cm:n levyisiksi tikuiksi.
  5. Tarjoa rapsakoituneet ruistikut ja kylmä punajuuridippi alkuruokana tai osana muita tarjoiluja.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
211 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
16 g
Suola
1,0 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
10 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)