Ruistikut ja punajuuridippi

Ruistikut ja punajuuridippi

Yllätä ystävät kardemummasäväyksen saaneella punajuuridipillä ja tarjoa se rapsakoiden leipätikkujen kanssa.

Ainekset3 annosta

3 annosta
3
ruispaahtoleipää
3 rkl
½ dl
hienonnettua persiljaa

Dippikastike

1 prk (200 g)
50 g (yksi pieni)
etikkapunajuurta raastettuna
½ tl
sokeria
¼ tl
kardemummaa
1 mm
suolaa

Ohje

  1. Sekoita ensin dippikastikkeen ainekset keskenään, siirrä kylmään.
  2. Voitele leivät huoneenlämpöisellä voilla molemmin puolin. Painele pinnoille persiljasilppu.
  3. Paista leivät molemmin puolin paistinpannulla. Lisää tarvittaessa voita pannulle.
  4. Anna leipien jäähtyä ja leikkaa ne n. 1 cm:n levyisiksi tikuiksi.
  5. Tarjoa rapsakoituneet ruistikut ja kylmä punajuuridippi alkuruokana tai osana muita tarjoiluja.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
207 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
16 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,0 g
Kalsium
69 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›