
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 3 ruispaahtoleipää
-
45 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- ½ dl hienonnettua persiljaa
Dippikastike
-
1 prk (200 g)
Valio kermaviiliäValio kermaviili sopii monipuolisesti dippailuun, ruoanlaittoon ja kylmiin kastikkeisiin salaatin, uunilohen tai grilliruokien kaveriksi. Kermaviiliä…
- 50 g etikkapunajuurta (yksi pieni) raastettuna
- ½ tl sokeria
- ¼ tl kardemummaa
- ⅓ tl suolaa
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita ensin dippikastikkeen ainekset keskenään, siirrä kylmään.
- Voitele leivät huoneenlämpöisellä voilla molemmin puolin. Painele pinnoille persiljasilppu.
- Paista leivät molemmin puolin paistinpannulla. Lisää tarvittaessa voita pannulle.
- Anna leipien jäähtyä ja leikkaa ne n. 1 cm:n levyisiksi tikuiksi.
- Tarjoa rapsakoituneet ruistikut ja kylmä punajuuridippi alkuruokana tai osana muita tarjoiluja.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
216 kcal
Proteiini
3,8 g
Hiilihydraatti
16,4 g
Rasva
14,6 g
Tyydyttynyt rasva
8,4 g
Ravintokuitu
1,6 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa