Hasselbackan juurekset

Hasselbackan juurekset

Tee vaihteeksi uunijuurekset Hasselbackan tyyliin. Porkkana, palsternakka ja punajuuri saavat tässä versiossa ylleen herkullisen rapean kuorrutuksen tummasta saaristolaisleivästä ja AURA juustosta. Kuivahtaneet leivät voi käyttää tähän ruokaan mainiosti.

Ainekset4 annosta

4 annosta
2
porkkanaa
2
palsternakkaa
3
punajuurta
½ tl
suolaa
100 g
1½ dl
saaristolaisleipää murennettuna
1 pussi (150 g)

Ohje

  1. Kuori juurekset. Halkaise suurikoiset palsternakat ja punjuuret. Leikkaa juureksiin viiltoja n. 2 mm:n välein hieman puolivälin alapuolelle saakka.
  2. Laita juurekset uunivuokaan. Mausta suolalla. Sulata voi ja valuta juuresten päälle. Ripottele pinnalle leipämuru ja juusto.
  3. Paista uunin keski-/yläosassa 200 asteessa n. 40 min, kunnes kypsiä ja pinnasta kullanruskeita.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
170 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
1,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›