Hasselbackan juurekset

Hasselbackan juurekset
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä

Hasselbackan juurekset

Hasselbackan juurekset

Tee vaihteeksi uunijuurekset Hasselbackan tyyliin. Porkkana, palsternakka ja punajuuri saavat tässä versiossa ylleen herkullisen rapean kuorrutuksen tummasta saaristolaisleivästä ja AURA juustosta. Kuivahtaneet leivät voi käyttää tähän ruokaan mainiosti.

Valmistusaika

Työaika
15 min
uunissa
40 min
Yhteensä
55 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
2
porkkanaa
2
palsternakkaa
3
punajuurta
½ tl
suolaa
100 g
1½ dl
saaristolaisleipää murennettuna
1 pussi (150 g)

Ohje

  1. Kuori juurekset. Halkaise suurikoiset palsternakat ja punjuuret. Leikkaa juureksiin viiltoja n. 2 mm:n välein hieman puolivälin alapuolelle saakka.
  2. Laita juurekset uunivuokaan. Mausta suolalla. Sulata voi ja valuta juuresten päälle. Ripottele pinnalle leipämuru ja juusto.
  3. Paista uunin keski-/yläosassa 200 asteessa n. 40 min, kunnes kypsiä ja pinnasta kullanruskeita.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
170 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
1,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›