
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
40 min
Yhteensä
55 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2 porkkanaa
- 2 palsternakkaa
- 3 punajuurta
- ½ tl suolaa
-
100 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1½ dl (50 g) saaristolaisleipää murennettuna
-
1 pussi (150 g)
Valio AURA® muruaOn vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
Jaa resepti
Ohje
- Kuori juurekset. Halkaise suurikoiset palsternakat ja punjuuret. Leikkaa juureksiin viiltoja n. 2 mm:n välein hieman puolivälin alapuolelle saakka.
- Laita juurekset uunivuokaan. Mausta suolalla. Sulata voi ja valuta juuresten päälle. Ripottele pinnalle leipämuru ja juusto.
- Paista uunin keski-/yläosassa 200 asteessa n. 40 min, kunnes kypsiä ja pinnasta kullanruskeita.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
155 kcal
Proteiini
3,2 g
Hiilihydraatti
8,7 g
Rasva
11,3 g
Tyydyttynyt rasva
6,5 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa