Marinoidut, ohuet punajuuriviipaleet ovat herkullinen alkuruoka salaattijuustomurun kera. Viipaleet asetellaan yksittäin irrallisina joko tarjoiluvatiin tai annoslautasille. Annoksesta riittää myös lisukkeeksi aterioille, sillä näin valmistettuina punajuuret säilyvät viikkoja jääkaapissa.
Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!
500 g | punajuuria |
1 prk (180 g) | |
1 rkl | öljyä |
1 rkl | sitruunamehua |
mustapippuria myllystä | |
punamangodin lehtiä tai punajuuren versoja | |
sormisuolaa | |
2 rkl | pinjansiemeniä paahdettuna |
Keitinliemi | |
---|---|
1 dl | |
1 rkl | siirappia |
1 tl | sinappijauhetta |
1 tl | sormisuolaa |
5 | kokonaista neilikkaa |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.