Marinoidut, ohuet punajuuriviipaleet ovat herkullinen alkuruoka salaattijuustomurun kera. Viipaleet asetellaan yksittäin irrallisina joko tarjoiluvatiin tai annoslautasille. Annoksesta riittää myös lisukkeeksi aterioille, sillä näin valmistettuina punajuuret säilyvät viikkoja jääkaapissa.
500 g | punajuuria |
1 prk (180 g) | |
1 rkl | öljyä |
1 rkl | sitruunamehua |
mustapippuria myllystä | |
punamangodin lehtiä tai punajuuren versoja | |
sormisuolaa | |
2 rkl | pinjansiemeniä paahdettuna |
Keitinliemi | |
---|---|
1 dl | |
1 rkl | siirappia |
1 tl | sinappijauhetta |
1 tl | sormisuolaa |
5 | kokonaista neilikkaa |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.