
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
50 min
Yhteensä
1 h 20 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni175°C
Arvostele
3
tähteä viidestä
1 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
125 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
-
125 g
Valio maitorahkaaValio laktoositon maitorahka on raikas, rasvaton ja proteiinipitoinen välipala sellaisenaan tai vaikkapa marjojen kanssa. Maitorahkasta…
- 2 dl vehnäjauhoja
- ½ dl ruisjauhoja
- ½ tl suolaa
- ½ tl leivinjauhetta
Täyte
- 250 g porkkanaa
- 300 g sipulia
-
1-2 rkl (15 g)
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- ½ tl suolaa
- ½ tl rouhittua mustapippuria
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoaValio Viola® maustamaton on raikas ja täyteläinen tuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä…
- 400 g etikkapunajuuria
-
125 g
Valio maitorahkaaValio laktoositon maitorahka on raikas, rasvaton ja proteiinipitoinen välipala sellaisenaan tai vaikkapa marjojen kanssa. Maitorahkasta…
-
1 prk (200 g)
Valio kermaviiliäValio kermaviili sopii monipuolisesti dippailuun, ruoanlaittoon ja kylmiin kastikkeisiin salaatin, uunilohen tai grilliruokien kaveriksi. Kermaviiliä…
- 3 kananmunaa
- 1 tl suolaa
Lisäksi AURA juuston ystäville
-
1 pkt (170 g)
Valio AURA® juustoaOn vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
- 50-75 g salaattisekoitusta
- 1 rkl valmista balsamicokastiketta
Jaa resepti
Ohje
Pohja
- Sekoita pehmeä voi ja maitorahka. Lisää kuivat aineet seoksena.
- Sekoita nopeasti tasaiseksi. Pingota leivinpaperi irtopohjaisen kakkuvuoan (Ø 23 - 24 cm) pohjan reunojen väliin.
- Taputtele taikina vuoan pohjalle ja reunoille n. 3 cm:n korkeuteen.
Täyte
- Kuori porkkanat. Raasta karkeaksi raasteeksi. Hienonna sipulit.
- Kuullota porkkaraastetta ja sipulia voissa kunnes ovat pehmenneet. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää tuorejuusto, sekoita tasaiseksi. Nosta pannu liedeltä.
- Raasta punajuuret karkeaksi raasteeksi. Lisää pannulle.
- Sekoita maitorahka, kermaviili, munat ja suola. Sekoita kasvistäytteeseen.
- Kaada täyte kakkuvuokaan. Paista uunin alaosassa 175 asteessa 50 min.
- Tarjoa sellaisenaan tai päällystä AURA viipaleilla, salaattisekoituksella ja balsamicokastikkeella.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
156 kcal
Proteiini
5,4 g
Hiilihydraatti
8,4 g
Rasva
10,8 g
Tyydyttynyt rasva
6,1 g
Ravintokuitu
1,2 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa