Suolainen struudeli

Suolainen struudeli
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä

Suolainen struudeli

Suolainen struudeli

Lehtevän taikinakuoren sisällä on mausteinen kasvistäyte. Struudeli sopii suolaisen piiraan tavoin tarjoiltavaksi vaikka pikkujouluihin.

Valmistusaika

Työaika
20 min
uunissa
25 min
Yhteensä
45 min

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset10 annosta

10 annosta
1 pkt (500 g)
iso lehtitaikinalevy
2 rkl
1
sipuli
2
valkosipulin kynttä
1 rkl
fenkolinsiemeniä
1 tl
juustokuminaa
¼ tl
suolaa
1 prk (380/230 g)
esikeitettyjä kikherneitä valutettuina
50 g
aurinkokuivattuja tomaatteja suikaleina
125 g
babypinaattia
1 prk (180 g)

Pinnalle

kananmunaa voiteluun
1 tl
pellavansiemeniä
½ tl
unikonsiemeniä

Ohje

  1. Kauli sulanutta lehtitaikinaa kevyesti jauhotetulla pöydällä pituussuunnassa ohuemmaksi. Siirrä taikinalevy uunipellille leivinpaperin päälle.
  2. Hienonna sipulit ja kuullota niitä Oivariini rasvassa pannulla. Lisää pannulle mausteet, valutetut kikherneet ja aurinkokuivatut tomaatit. Kuullota hetki. Lisää pinaatit ja paista niin että ylimääräinen neste haihtuu. Ota pannu pois liedeltä ja lisää lopuksi salaattijuusto.
  3. Lusikoi täyte lehtitaikinalevyn keskelle. Taita reunat päälle ja nipistele päädyt kiinni. Käännä rulla sauma alaspäin pellille.
  4. Voitele munalla ja ripota pintaan siemenet. Paista uunin alaosassa 200 asteessa 25 min, kunnes taikina on kauniin ruskea ja kypsä. Tarjoile vähän jäähtyneenä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
280 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
20 g
Rasva
20 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.