Mifu Välimeren piiras

Mifu Välimeren piiras
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä

Mifu Välimeren piiras

Mifu Välimeren piiras

Ruokaisa piiras kätkee sisäänsä välimeren makuja. Mifu Bolognese tuo ruokaisuutta ja tämä piiras toimiikin loistavana lounaana salaatin kanssa.

Valmistusaika

Työaika
30 min
uunissa
35 min
Yhteensä
1 h 5 min

Vaikeustaso

Leivonnan harrastaja
88 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta

Pohja

2 ½ dl
vehnäjauhoja
½ tl
leivinjauhetta
½ pussia (à 150 g)
100 g
1 rkl
kylmää vettä

Täyte

1
sipuli
1
valkosipulin kynsi
1 rkl
1 pkt (250 g)
1 rasia (250 g)
kirsikkatomaatteja
1 dl
kivettömiä kalamata-oliiveja
50 g
babypinaattia
1 rasia (200 g)
1 prk (2 dl)
1
kananmuna
¾ tl
suolaa
mustapippuria myllystä
½ pussia (à 150 g)

Ohje

  1. Sekoita vehnäjauho, leivinjauhe ja juustoraaste kulhossa. Nypi joukkoon huoneenlämpöinen voi, lisää lopuksi kylmä vesi ja painele tasaiseksi.
  2. Painele taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.
  3. Hienonna sipulit ja kuullota Oivariini rasvassa pannulla. Lisää pannulle Mifu ja jatka paistamista hetki. Ota pannu pois liedeltä. Lisää panulle vielä puolitetut kirsikkatomaatit, oliivit ja pinaatti. Pyöräytä sekaisin ja kaada täyte vuokaan taikinan päälle.
  4. Sekoita tuorejuusto, ruokakerma, kanamuna ja mausteet. Kaada täytteen päälle. Ripota pinnalle loput juustoraasteet.
  5. Paista uunin alatasolla 200 asteessa n. 35 min.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
203 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.