Valmista kurkuman kauniin keltaiseksi värjäämä ateria. Värikäs risotto on omiaan juhlapöydässä tai arkiruokailua piristämään. Joukkoon voi lisätä myös esim. tuoretta parsaa, jolloin risoton voi nostaa vaikka kasvisruokailijan pääsiäispöytään. Ruoka valmistuu puolessa tunnissa, parsarisotto vie parsojen käsittelyn verran pidempään.
7 ½ dl | vettä |
1 ½ | kasvisliemikuutiota |
200 g | sipulia |
1 - 2 (75 g) | varsisellerin vartta |
3 rkl | |
3 ½ dl | risottoriisiä , arborio |
2 tl | kurkumaa |
1 ½ dl | kuivaa valkoviiniä |
2 dl | |
yhden | sitruunan kuori raastettuna |
1 rkl | sitruunamehua |
1 ½ dl | |
2 | tuoretta basilikaa |
( nippu (400 g) | tuoretta, vihreää parsaa ) |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.