Parsapasta

Parsapasta
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Parsapasta

Sitruunainen parsapasta tarvitsee kastikkeekseen vain voisulaa ja mausteeksi tuoreeltaan rouhittua mustapippuria. Annos kruunataan kunnon kasalla herkullista mustaleimaraastetta. Kesäruokaa parhaimmillaan.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

33 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
320 g
pastaa , esim. tagliatellea
250 g
tuoretta, vihreää parsaa
½
sitruunan kuori ja -mehu
50 g
1 dl
pastan keitinvettä
½ pussia (à 150 g)
mustapippuria myllystä
hienonnettua ruohosipulia

Ohje

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Ota talteen n. 1 dl keitinvettä.
  2. Katkaise parsojen puumaiset tyviosat. Halkaise parsat.
  3. Lisää pannuun voi ja parsat. Anna kuumentua välillä käännellen. Mausta sitruunan raastetulla kuorella ja mehulla.
  4. Sekoita joukkoon pastan keitinvettä ja valutettu pasta. Nostele, jotta maut tarttuvat pastaan tasaisesti.
  5. Viimeistele juustoraasteella, rouhitulla mustapippurilla ja ruohosipulilla. Tarjoa heti.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
213 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
26 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›