Parsapasta

Tehnyt AnnaValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Anna
Valio Koekeittiöstä

Parsapasta

Sitruunainen parsapasta tarvitsee kastikkeekseen vain voisulaa ja mausteeksi tuoreeltaan rouhittua mustapippuria. Annos kruunataan kunnon kasalla herkullista mustaleimaraastetta. Kesäruokaa parhaimmillaan.

20 min
helppo
213 kcal / 100g
1
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Anna
Valio Koekeittiöstä

Ainekset4 annosta

4 annosta
320 g
pastaa , esim. tagliatellea
250 g
tuoretta, vihreää parsaa
½
sitruunan kuori ja -mehu
50 g
1 dl
pastan keitinvettä
½ pussia (à 150 g)
mustapippuria myllystä
hienonnettua ruohosipulia

Ohje

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Ota talteen n. 1 dl keitinvettä.
  2. Katkaise parsojen puumaiset tyviosat. Halkaise parsat.
  3. Lisää pannuun voi ja parsat. Anna kuumentua välillä käännellen. Mausta sitruunan raastetulla kuorella ja mehulla.
  4. Sekoita joukkoon pastan keitinvettä ja valutettu pasta. Nostele, jotta maut tarttuvat pastaan tasaisesti.
  5. Viimeistele juustoraasteella, rouhitulla mustapippurilla ja ruohosipulilla. Tarjoa heti.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
213 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
26 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›