
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
15 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni250°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 nippu tuoretta parsaa
- 2 kananmunaa
- 2½ dl pankojauhoja
- 1 dl perunajauhoja
Crème fraîche-aioli
-
1 prk
Valio crème fraîchea valkosipuli & yrtitValio crème fraîche valkosipuli & yrtit on kiireisen kokkaajan luottokaveri. Kokeile myös kylmänä kastikkeena tai…
- 1 limen mehu ja raastettua kuorta
- 2 rkl majoneesia
Jaa resepti
Ohje
- Poista parsoista puiseva tyviosa. Riko munat laakeaan astiaan ja riko rakenne. Mittaa omiin laakeisiin astioihinsa myös pankojauho sekä perunajauho.
- Pyörittele parsat ensin perunajauhossa, sen jälkeen munaseoksessa ja lopuksi pankojauhoissa. Nostele kuorrutetut parsat uunipellille leivinpaperin päälle.
- Paista 250 asteessa n. 15 min.
- Sekoita crème fraîcheen limen mehu sekä raastettu kuori ja majoneesi. Tarjoile parsaranskalaisten kastikkeena.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
143 kcal
Proteiini
4,5 g
Hiilihydraatti
16,3 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
1,8 g
Ravintokuitu
2,2 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa