Parsaranut

Parsaranut
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä

Parsaranut

Parsaranskalaiset ovat superhyvää naposteluruokaa tai kiva lisäke pääruoalle. Pankojauhot kuorruttavat parsoista ihanan rapeita uunissa.

Valmistusaika

Työaika
15 min
uunissa
15 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 nippu
tuoretta parsaa
2
kananmunaa
2 ½ dl
pankojauhoja
1 dl
perunajauhoja

Crème fraîche-aioli

1 prk
1
limen mehu ja raastettua kuorta
2 rkl
majoneesia

Ohje

  1. Poista parsoista puiseva tyviosa. Riko munat laakeaan astiaan ja riko rakenne. Mittaa omiin laakeisiin astioihinsa myös pankojauho sekä perunajauho.
  2. Pyörittele parsat ensin perunajauhossa, sen jälkeen munaseoksessa ja lopuksi pankojauhoissa. Nostele kuorrutetut parsat uunipellille leivinpaperin päälle.
  3. Paista 250 asteessa n. 15 min.
  4. Sekoita crème fraîcheen limen mehu sekä raastettu kuori ja majoneesi. Tarjoile parsaranskalaisten kastikkeena.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
141 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.