
Parsareseptit
Loppukevät on kulinaristin juhla-aikaa, sillä se merkkaa parsakauden aloitusta! Tuoreiden parsojen saapuminen kauppoihin onkin varma kevään merkki, ja silloin herkutellaan esimerkiksi parsarisotolla, parsakeitolla, grillatulla parsalla ja monilla muilla parsaherkuilla. Monet reseptit valmistuvat nopeasti ja vaivattomasti. Itse parsa keittyy syöntikypsäksi muutamassa minuutissa, jonka jälkeen ne voidaan laittaa tarjolle vaikkapa yksinkertaisen, maukkaan kastikkeen kera. Valmista tulee parhaimmillaan jo parissa kymmenessä minuutissa! Katso kaikki reseptit ja löydä omat parsasuosikkisi.
30 reseptiä

1 h
Parsalasagne

30 min
Parsaranut

20 min
Grillisalaatti

40 min
Parsagalette

25 min
Vegepelti

20 min
Parsapasta

1 h 30 min
Vegaaninen parsafocaccia

20 min
Oivariini seesamiparsat

40 min
Kurkumarisotto

30 min
Lohi-parsarullat

25 min
Vihreä pasta

15 min
Grillatut AURA parsat

35 min
Grillattu salaatti

45 min
Valkoinen pizza

2 h 30 min
Ruokaisa peruna-parsasalaatti

30 min
Parsaa à la sauce Maltaise

22 min
Lämpimät parsaleivät

50 min
Tuoreparsapiirakka

30 min
Parsarisotto

25 min
Parsaa rakuuna-voikastikkeessa

25 min
Lempeän sitruunainen parsakeitto

25 min
Parsakeitto

25 min
Endiivi-parsasalaatti

35 min
Tuoretta parsaa ja parmankinkkua
Etkö löydä tältä sivulta sopivaa reseptiä?