Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Parsagalette

Helppo parsagalette syntyy rapsakalle juustopohjalle, joka on vähähiilihydraattinen ja gluteeniton. Täytteessä maistuu aromikas sitruuna.

Parsagalette
Parsagalette

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Pohja

Täyte

Pinnalle

  • 0 kg salaatti- tai versosekoitusta

Ohje

  1. Sulata juusto ja crème fraîche mikrossa, kunnes seos on kuplivaa.
  2. Lisää joukkoon muna ja mantelijauhe. Sekoita tasaiseksi.
  3. Taputtele piirakkapohja leivinpaperille uunipellille.
  4. Sekoita Koskenlaskija ja crème fraîche. Levitä pohjalle, jätä n. 3 cm reunoista tyhjäksi.
  5. Asettele parsat päälle, halkaise mikäli parsat ovat paksuja. Mausta sitruunan kuorella ja mustapippurilla. Käännä reunat piirakan päälle.
  6. Paista uunin keskiosassa 175 asteessa 25 min.
  7. Viimeistele salaattisekoituksella.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 220 kcal
Proteiini 12,6 g
Hiilihydraatti 1,6 g
Rasva 17,6 g
Tyydyttynyt rasva 7,2 g
Ravintokuitu 2,7 g
Suola 0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • mustapippuria
  • salaatti- tai versosekoitusta
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search