Parsagalette

Parsagalette
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Parsagalette

Parsagalette

Helppo parsagalette syntyy rapsakalle juustopohjalle, joka on vähähiilihydraattinen ja gluteeniton. Täytteess maistuu valkosipuli ja sitruuna.

Valmistusaika

Työaika
15 min
uunissa
25 min
Yhteensä
40 min

Vaikeustaso

Leivonnan harrastaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

44 arvostelua

Ainekset8 annosta

8 annosta

Pohja

1 pussi (150g)
½ dl
1
kananmuna
1 dl
mantelijauhetta

Täyte

1 prk (125 g)
1 dl
200 g
tuoretta parsaa
½
sitruunan kuori
mustapippuria

Pinnalle

salaatti- tai versosekoitusta

Ohje

  1. Sulata juusto ja crème fraîche mikrossa, kunnes seos on kuplivaa.
  2. Lisää joukkoon muna ja mantelijauhe. Sekoita tasaiseksi.
  3. Taputtele piirakkapohja leivinpaperille uunipellille.
  4. Sekoita Koskenlaskija ja crème fraîche. Levitä pohjalle, jätä n. 3 cm reunoista tyhjäksi.
  5. Asettele miniparsat päälle, mausta sitruunan kuorella ja mustapippurilla. Käännä reunat piirakan päälle.
  6. Paista uunin keskiosassa 175 asteessa 25 min.
  7. Viimeistele salaattisekoituksella.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
222 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
19 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.