Vegaaninen parsafocaccia

Tehnyt AnnaValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Anna
Valio Koekeittiöstä

Vegaaninen parsafocaccia

Vegaaninen parsafocaccia

Parsafocaccia on herkullinen vegaaninen tarjottava juhliin tai salaatin kanssa tarjottavaksi. Tämä ohje on lisäksi ilahduttavan helppo ja vaivaton, sillä ainekset ainoastaan sekoitetaan yhteen, eikä vaivaamista tarvita.

1 h 30 min
helppo
191 kcal / 100g
0
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Anna
Valio Koekeittiöstä

Ainekset16 palaa

16 palaa
5 dl
25
hiivaa
1 ½ tl
suolaa
6 ½ dl
durumvehnäjauhoja
1 dl
oliiviöljyä

Päälle

500 g
tuoretta, vihreää parsaa
puolikkaan
sitruunan kuori
mustapippuria myllystä
sormisuolaa
1 pussi (150 g)
1 rkl
oliiviöljyä

Ohje

  1. Sekoita kädenlämpöiseen kaurajuomaan hiiva ja suola. Lisää jauhot ja oliiviöljy, sekoita taikina tasaiseksi, mutta älä vaivaa.
  2. Anna taikinan kohota lämpimässä paikassa peitettynä 1 h. Kaada taikina uunipellille leivinpaperin päälle. Taputtele jauhotetulla kädellä haluamaasi muotoon. Anna kohota hetki.
  3. Katkaise parsojen puumainen tyviosa. Asettele focaccian päälle. Mausta sitruunan kuorella, pippurilla ja suolalla. Ripota pinnalle Veggie raaste ja oliiviöljy.
  4. Paista 225 asteessa n. 20 min.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
191 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
19 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
4 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›