Oivariini seesamiparsat

Oivariini seesamiparsat

Uunissa paahdetut parsat aromikkaiden seesaminsiementen kanssa maistuvat pikkuruokana sellaisenaan tai kalaruokien lisäkkeenä.

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 nippu
tuoretta, vihreää parsaa
50 g
½ dl
seesaminsiemeniä
1 rkl
sitruunamehua
½ tl
suolaa

Ohje

  1. Poista parsojen puumainen tyviosa napsauttamalla n. 5 cm tyveä katki. Puolita parsat pituussuunnassa. Laita parsat uunivuokaan.
  2. Sekoita Oivariini, seesaminsiemenet ja suola. Hiero seos parsojen pintaan.
  3. Paista 250 asteessa uunin keski-/yläosassa 10 min.
  4. Tarjoa kalaruokien lisäkkeenä tai alkuruokana sellaisenaan.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
93 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,7 g
Kalsium
25 mg
D-vitamiini
2 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)