Oivariini seesamiparsat

Oivariini seesamiparsat
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Oivariini seesamiparsat

Oivariini seesamiparsat

Uunissa paahdetut parsat aromikkaiden seesaminsiementen kanssa maistuvat pikkuruokana sellaisenaan tai kalaruokien lisäkkeenä.

Valmistusaika

Työaika
10 min
uunissa
10 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 nippu
tuoretta, vihreää parsaa
50 g
½ dl
seesaminsiemeniä
1 rkl
sitruunamehua
½ tl
suolaa

Ohje

  1. Poista parsojen puumainen tyviosa napsauttamalla n. 5 cm tyveä katki. Puolita parsat pituussuunnassa. Laita parsat uunivuokaan.
  2. Sekoita Oivariini, seesaminsiemenet ja suola. Hiero seos parsojen pintaan.
  3. Paista 250 asteessa uunin keski-/yläosassa 10 min.
  4. Tarjoa kalaruokien lisäkkeenä tai alkuruokana sellaisenaan.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
93 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›