
Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
10 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni250°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
3 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 nippu tuoretta, vihreää parsaa
-
½ dl
Valio Oivariini® rasvaaValio Oivariini® on täynnä herkullista makua. Rakastetun maun salaisuus on puhdas suomalainen voi, ja rypsiöljy…
- ½ dl seesaminsiemeniä
- 1 rkl sitruunamehua
- ½ tl suolaa
Jaa resepti
Ohje
- Poista parsojen puumainen tyviosa napsauttamalla n. 5 cm tyveä katki. Puolita parsat pituussuunnassa. Laita parsat uunivuokaan.
- Sekoita Oivariini, seesaminsiemenet, sitruunamehu ja suola. Hiero seos parsojen pintaan.
- Paista 250 asteessa uunin keski-/yläosassa 10 min.
- Tarjoa kalaruokien lisäkkeenä tai alkuruokana sellaisenaan.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
125 kcal
Proteiini
3,5 g
Hiilihydraatti
1,8 g
Rasva
10,9 g
Tyydyttynyt rasva
3,4 g
Ravintokuitu
3,6 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa