Oivariini seesamiparsat

Oivariini seesamiparsat
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Oivariini seesamiparsat

Oivariini seesamiparsat

Uunissa paahdetut parsat aromikkaiden seesaminsiementen kanssa maistuvat pikkuruokana sellaisenaan tai kalaruokien lisäkkeenä. Parsa uunissa on helppo ja nopea valmistaa

Valmistusaika

Työaika
10 min
uunissa
10 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
22 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 nippu
tuoretta, vihreää parsaa
50 g
½ dl
seesaminsiemeniä
1 rkl
sitruunamehua
½ tl
suolaa

Ohje

  1. Poista parsojen puumainen tyviosa napsauttamalla n. 5 cm tyveä katki. Puolita parsat pituussuunnassa. Laita parsat uunivuokaan.
  2. Sekoita Oivariini, seesaminsiemenet, sitruunamehu ja suola. Hiero seos parsojen pintaan.
  3. Paista 250 asteessa uunin keski-/yläosassa 10 min.
  4. Tarjoa kalaruokien lisäkkeenä tai alkuruokana sellaisenaan.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
93 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.