Vegepelti

Tehnyt JaanaValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Jaana
Valio Koekeittiöstä

Vegepelti

Yhdessä vuoassa valmistuva peltiruoka on helppoa ruoanlaittoa ja todellinen arjen pelastaja. Tässä pellissä on vihreää parsaa, broccolliineja ja linssejä. Peltiruokaan voi hyvin käyttää vähän nahistuneita kasviksia eli loistava tapa hävikin hallintaan.

25 min
helppo
94 kcal / 100g
1
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Jaana
Valio Koekeittiöstä

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 (puntti)
tuoretta, vihreää parsaa
1 pussi
broccoliineja
1 rasia
kirsikkatomaatteja
200 g
kypsiä säilykelinsseja tai kikherneitä
2 rkl
1 pussi (150 g)
1
sitruuna viipaleina
ripaus
suolaa
mustapippuria myllystä

Tahinijogurtti

½ prk (à 400 g)
1 - 2 rkl
tahinia
ripaus
suolaa
ripaus
chilijauhetta

Ohje

  1. Levitä parsat, broccolliinit, tomaatit ja valutetut linssit leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
  2. Valuta kasvisten pinnalle Oivariini rasvaa ja mausta suolalla sekä pippurilla.
  3. Ripottele pinnalle juustoraaste ja levitä päälle sitruunaviipaleita.
  4. Paista 200 asteessa 15 minuuttia.
  5. Sekoita jogurtin ainekset keskenään ja tarjoile tahinijogurttia paistettujen kasvisten kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
94 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›