Paahdetut kasvikset ja tahinijogurtti

Paahdetut kasvikset ja tahinijogurtti
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Paahdetut kasvikset ja tahinijogurtti

Paahdetut kasvikset ja tahinijogurtti

Herkulliset kesän kasvikset saavat lisämakua tahinilla ja sumakilla maustetusta jogurtista. Sumakki on yleisesti lähi-idän ruokakulttuurissa käytettävä happaman marjainen mauste.

Valmistusaika

Työaika
15 min
uunissa
20 min
Yhteensä
35 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Keskustele reseptistä.

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.

11 arvostelu

Ainekset4 annosta

4 annosta
1
kesäkurpitsa
250 g
kukkakaalia
250 g
broccoliineja
2
punasipulia
50 g
½ tl
mustapippuria
½ tl
suolaa

Tahinijogurtti

1 ½ dl
½ dl
tahinia
1 rkl
sitruunamehua ja sitruunan kuori
½ tl
sumakkia
ripaus
cayennepippuria
ripaus
suolaa

Ohje

  1. Pese tarvittaessa kasvikset. Viipaloi kesäkurpitsa kukkakaalit. Kuori ja lohko sipuli.
  2. Lisää voi ja mausteet kasvisten joukkoon. Sekoita.
  3. Kaada uunivuokaan ja kypsennä 200 asteessa n. 20 min.
  4. Sekoita jogurtti ja muut kastikkeen ainekset. Lusikoi paahtuneiden kasvisten pinnalle.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
69 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.