
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
20 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni250°C
Arvostele
4.67
tähteä viidestä
3 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 pkt (170 g) pekonia
- 2 (1 kg) parsakaalia
- 1 iso punasipuli
-
1 prk (2 dl)
Valio Eila® paksumpi ruokakermaaValio paksumpi ruokakerma on maultaan täyteläisempää ja rakenteeltaan tavanomaista paksumpaa ruokakermaa. Se sopii erinomaisesti kastikkeisiin,…
- 0 kg mustapippuria myllystä
-
1 pussi (150 g)
Valio Juustomestarin cheddar raastettaValio Juustomestarin cheddar juustoraaste on aromaatinen ja täyteläinen juustoraaste, joka on valmistettu laadukkaasta, kypsytetystä cheddarjuustosta.…
Jaa resepti
Ohje
- Levitä pekoniviipaleet uunivuoan pohjalle vieri viereen. Paahda uunin yläosassa 250 asteessa 15 min.
- Leikkaa parsakaalien kukinnot irti. Poista varren paksu, sitkeä kuori. Paloittele varret. Esikeitä parsakaaleja suolalla maustetussa vedessä 5 min.
- Kuori ja puolita sipuli. Viipaloi. Paloittele paahtunut pekoni. Sekoita kaikki gratiinin ainekset vuoassa.
- Gratinoi uunin keski-/yläosassa 225 asteessa 20 min.
- Tarjoa paistetun kanan tai kalan lisäkkeenä tai sellaisenaan keitetyn pastan kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
138 kcal
Proteiini
7,7 g
Hiilihydraatti
2,4 g
Rasva
10,5 g
Tyydyttynyt rasva
5,2 g
Ravintokuitu
1,5 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä