Sitruunainen kukkakaaligratiini

Sitruunainen kukkakaaligratiini
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Sitruunainen kukkakaaligratiini

Sitruunainen kukkakaaligratiini

Miten kukkakaali ja parsakaali voivatkaan maistua sitruunan kanssa näin hyvältä! Nopeaa, helppoa ja valloittavaa.

Valmistusaika

Työaika
15 min
uunissa
20 min
Yhteensä
35 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
400 g
kukkakaalia
1 (350 g)
parsakaali
¼ tl
suolaa
2 dl (100 g)
1 prk (2,5 dl)

Ohje

  1. Paloittele kukka- ja parsakaali nupuiksi. Leikkaa kukkakaalin lehdet viipaleiksi ja parsakaalin kuorittu varsi pieniksi paloiksi.
  2. Keitä kasviksia suolalla maustetussa vedessä 2 min. Valuta.
  3. Levitä kasvikset laakeaan uunivuokaan. Mausta suolalla ja lisää juustoraaste.
  4. Valuta päälle ruokakerma.
  5. Kuorruta 225 asteessa uunin keskitasolla 20 min
  6. Tarjoa pääruoan lisukkeena.
Vinkki

Vinkki

Laakeassa astiassa kaalipalat muhivat parhaiten maukkaassa ruokakermassa. Paloja ei myöskään kannata jättää kovin isoiksi, jotta lopputulos on mehevä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
94 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›