Sitruunainen kukkakaaligratiini

Sitruunainen kukkakaaligratiini

Miten kukkakaali ja parsakaali voivatkaan maistua sitruunan kanssa näin hyvältä! Nopeaa, helppoa ja valloittavaa.

Ainekset4 annosta

4 annosta
400 g
kukkakaalia
1 (350 g)
parsakaali
¼ tl
suolaa
2 dl (100 g)
1 prk (2,5 dl)

Ohje

  1. Paloittele kukka- ja parsakaali nupuiksi. Leikkaa kukkakaalin lehdet viipaleiksi ja parsakaalin kuorittu varsi pieniksi paloiksi.
  2. Keitä kasviksia suolalla maustetussa vedessä 2 min. Valuta.
  3. Levitä kasvikset laakeaan uunivuokaan. Mausta suolalla ja lisää juustoraaste.
  4. Valuta päälle ruokakerma.
  5. Kuorruta 225 asteessa uunin keskitasolla 20 min
  6. Tarjoa pääruoan lisukkeena.

Vinkki

Laakeassa astiassa kaalipalat muhivat parhaiten maukkaassa ruokakermassa. Paloja ei myöskään kannata jättää kovin isoiksi, jotta lopputulos on mehevä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
94 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g
Kalsium
148 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)