Sitruunainen kukkakaaligratiini

Sitruunainen kukkakaaligratiini

35 min
helppo
93 kcal / 100g
0
0

Miten kukkakaali ja parsakaali voivatkaan maistua sitruunan kanssa näin hyvältä! Nopeaa, helppoa ja valloittavaa.

Ainekset

4 annosta
400 g
kukkakaalia
1 (350 g)
parsakaali
¼ tl
suolaa
2 dl (100 g)
1 prk (2,5 dl)

Ohje

  1. Paloittele kukka- ja parsakaali nupuiksi. Leikkaa kukkakaalin lehdet viipaleiksi ja parsakaalin kuorittu varsi pieniksi paloiksi.
  2. Keitä kasviksia suolalla maustetussa vedessä 2 min. Valuta.
  3. Levitä kasvikset laakeaan uunivuokaan. Mausta suolalla ja lisää juustoraaste.
  4. Valuta päälle ruokakerma.
  5. Kuorruta 225 asteessa uunin keskitasolla 20 min
  6. Tarjoa pääruoan lisukkeena.

Vinkki

Laakeassa astiassa kaalipalat muhivat parhaiten maukkaassa ruokakermassa. Paloja ei myöskään kannata jättää kovin isoiksi, jotta lopputulos on mehevä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
93 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
6 g
Suola
0,6 g
Ravintokuitu
2 g
Kalsium
141 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)