
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
20 min
Yhteensä
35 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni225°C
Arvostele
4.5
tähteä viidestä
2 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 400 g kukkakaalia
- 1 (350 g) parsakaali
- ¼ tl suolaa
-
100 g (2 dl)
Valio Emmental raastettaValio Emmental punaleima juustoraaste on voimakasta ja aromaattista emmentaljuustoa kätevänä raasteena. Juustomestarimme kypsyttävät Valio Emmental…
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa sitruuna & pippuriLaktoositon Valio ruokakerma sitruuna & pippuri sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin…
Jaa resepti
Ohje
- Paloittele kukka- ja parsakaali nupuiksi. Leikkaa kukkakaalin lehdet viipaleiksi ja parsakaalin kuorittu varsi pieniksi paloiksi.
- Keitä kasviksia suolalla maustetussa vedessä 2 min. Valuta.
- Levitä kasvikset laakeaan uunivuokaan. Mausta suolalla ja lisää juustoraaste.
- Valuta päälle ruokakerma.
- Kuorruta 225 asteessa uunin keskitasolla 20 min
- Tarjoa pääruoan lisukkeena.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
96 kcal
Proteiini
6,3 g
Hiilihydraatti
2,7 g
Rasva
6,3 g
Tyydyttynyt rasva
3,7 g
Ravintokuitu
1,7 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa