1 nippu (450 g) | tuoretta parsaa |
3 rkl | |
2 - 3 (150 g) | salottisipulia |
4 dl | risottoriisiä |
n. 9 dl | vettä |
1 | kanaliemikuutio |
2 dl | kuivaa valkoviiniä |
½ tl | suolaa |
¼ tl | rouhittua rosépippuria |
½ tl | raastettua sitruunankuorta |
1/2 - 1 prk (à 150 g) | |
Tarjoiluun | |
---|---|
1 pussi (130 g) | Valio Mustaleima™ raastetta tai 100 gparmesaania |
sitruunamehua |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.