Grillisalaatti

Grillisalaatti
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä

Grillisalaatti

Grillisalaatti

Grillatuista kasviksista syntyy mehukas salaatti ja paahteinen pinta tuo herkullista ulkonäköä. Grillit kuumiksi ja kasvikset paahtumaan, nam!

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Keskustele reseptistä.

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 (pieni)
varhaiskaali
2 (esikypsennettyä)
grillimaissia
250 g
tuoretta, vihreää parsaa
3 rkl
½ dl
kurpitsansiemeniä
ripaus
sormisuolaa

Salsakastike

1 prk (150 g)
1 prk (230 g)
salsakastiketta esim. Santa Maria Chunky Salsa Hot
ripaus
suolaa

Ohje

  1. Halkaise kaali neljään osaan. Pyörittele kasvikset kevyesti Oivariini rasvalla.
  2. Grillaa kaalit, maissit ja parsat. Leikkaa maissit irti tähkästä.
  3. Kokoa valmiit kasvikset kerrostellen tarjoiluastialle ja ripottele pinnalle siemenet ja sormisuola.
  4. Sekoita kastikkeen ainekset hyvin sekaisin ja tarjoa grillisalaatin ja muiden grilliruokien kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
96 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.