
Valmistusaika
Aktiivinen
45 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4.6
tähteä viidestä
5 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 400 g vähärasvaista naudan jauhelihaa
-
2 tl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1 pussi (200 g) pakastesipulia
- 1½ l vettä
- 2 lihaliemikuutiota
- 150 g kierrepastaa tai sarvimakaronia
- 2 pussia (à 200 g) maissia
- 1 tlk (70 g) tomaattipyreetä
- ¼ tl jauhettua mustapippuria
-
½ rasiaa (à 400 g)
Valio Polar® 9% levittyvää sulatejuustoaValio Polar® 9 % sulatejuusto on kevyt ja miellyttävästi levittyvä, voimakkaan ja raikkaan makuinen sulatejuusto.…
Pinnalle
- 1 dl tuoretta persiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Ruskista jauheliha Oivariini rasvassa tilavassa kattilassa. Lisää joukkoon sipuli ja anna sen kuullottua.
- Lisää vesi ja liemikuutiot. Kuumenna kiehuvaksi. Lisää pasta. Anna kiehua hiljalleen, kunnes pasta on lähes kypsää.
- Lisää muut ainekset ja anna kiehua pari min. Sekoita. Tarkista maku ja mausta halutessasi lisää.
- Ripota pinnalle persiljasilppu. Tarjoa ruisleivän ja maidon kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
71 kcal
Proteiini
4,9 g
Hiilihydraatti
7,3 g
Rasva
2,2 g
Tyydyttynyt rasva
0,9 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa