Juustoinen maissi-jauhelihakeitto

Juustoinen maissi-jauhelihakeitto

Jauheliha on hyvä arkiruokien raaka-aine, sillä se on nopea valmistaa ja monesti myös varsin edullista.

Ainekset6 annosta

6 annosta
400 g
vähärasvaista naudan jauhelihaa
2 tl
1 pussi (200 g)
pakastesipulia
1 ½ l
vettä
2
lihaliemikuutiota
3 dl
kierrepastaa tai sarvimakaronia
2 pussia (à 200 g)
maissia
1 tlk (70 g)
tomaattipyreetä
¼ tl
jauhettua mustapippuria
½ rasiaa (à 400 g)

Pinnalle

1 dl
persiljaa

Ohje

  1. Ruskista jauheliha Oivariini rasvassa tilavassa kattilassa. Lisää joukkoon sipuli ja anna sen kuullottua.
  2. Lisää vesi ja liemikuutiot. Kuumenna kiehuvaksi. Lisää pasta. Anna kiehua hiljalleen, kunnes pasta on lähes kypsää.
  3. Lisää muut ainekset ja anna kiehua pari min. Sekoita. Tarkista maku ja mausta halutessasi lisää.
  4. Ripota pinnalle persiljasilppu. Tarjoa ruisleivän ja maidon kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
72 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g
Kalsium
45 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)