
Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
20 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni225°C
Arvostele
4.95
tähteä viidestä
20 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2 paprikaa
- 2 punasipulia
- 2 esikeitettyjä maissintähkiä
- 1 tlk (230 g) esikeitettyjä kikherneitä
- 1 pussi (28 g) fajita-mausteseosta
-
3 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
Lisäksi
-
½-1 prk (à 250 g)
Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä jalapeno-cheddarValio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi jalapeno-cheddar on juustokastike, jota voit käyttää kylmänä tai kuumana. Se…
- 1-2 kypsää avokadoa
- 1 limen mehu
- 0 kg tuoretta korianteria
Jaa resepti
Ohje
- Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen.
- Pilko paprikat ja punasipulit uunivuokaan tai pellille.
- Leikkaa esikypsennetystä grillimaissista maissijyvät ja lisää kasvisten joukkoon.
- Valuta ja huuhtele kikherneet. Sekoita fajita-mausteseos herneiden joukkoon. Lisää maustetut herneet vuokaan. Valuta pinnalle Oivariini rasva.
- Paista uunin ylätasolla n. 20 min.
- Lisää valmiiseen uunisalaattiin Koskenlaskija dippiä ja lusikoi pinnalle avokadoa. Viimeistele limemehulla ja tuoreella korianterilla. Tarjoile lämpimänä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
96 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatti
8,5 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
1,6 g
Ravintokuitu
2,5 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- tuoretta korianteria