Texmex uunisalaatti

Texmex uunisalaatti

Kasvikset pellille ja uuniin paahtumaan! Texmex henkinen lämmin salaatti tarjoillaan jalapeno-cheddar dipin kanssa.

Ainekset4 annosta

4 annosta
2
paprikaa
2
punasipulia
2 kpl
esikeitettyjä maissintähkiä
1 tlk (230 g)
esikeitettyjä kikherneitä
1 pussi (28 g)
fajita-mausteseosta
3 rkl

Lisäksi

1 prk (125 g)
1 - 2
kypsää avokadoa
1
limen mehu
tuoretta korianteria

Ohje

  1. Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen.
  2. Pilko paprikat ja punasipulit uunivuokaan tai pellille.
  3. Leikkaa esikypsennetystä grillimaissista maissijyvät ja lisää kasvisten joukkoon.
  4. Valuta ja huuhtele kikherneet. Sekoita fajita-mausteseos herneiden joukkoon. Lisää maustetut herneet vuokaan. Valuta pinnalle Oivariini rasva.
  5. Paista uunin ylätasolla n. 20 min.
  6. Lisää valmiiseen uunisalaattiin Koskenlaskija dippiä ja lusikoi pinnalle avokadoa. Viimeistele limemehulla ja tuoreella korianterilla. Tarjoile lämpimänä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
134 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,2 g
Kalsium
52 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›