Maissi-kanapasta

Maissi-kanapasta

Nopea maissi-kanapasta valmistuu kiireisenkin arjen keskellä pienellä vaivalla.

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 l
pastaa esim. mini penne rigate
300 g
marinoitua broilerifileetä suikaloituna
1 rkl
1 pussi (200 g)
pakastesipulia
1 tlk (326 / 285 g)
maissia
mustapippuria myllystä
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Kippari®
tai Valio ruokakermaa Kolme juustoa
1 - 2 dl
pastan keitinvettä
persiljaa

Tarjoiluun

1 pussi (130 g)
Valio Mustaleima™ raastetta
tai Valio AURA® murua

Ohje

  1. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta vesi pois (ota 1 - 2 dl talteen) ja kaada pasta takaisin kattilaan.
  2. Ruskista broilerisuikaleet rasvassa pannulla. Lisää sipuli, kuullota. Lisää maissi. Mausta mustapippurilla.
  3. Lisää pastaan juustokerma ja n. 1 dl keitinvettä. Kiehauta.
  4. Lisää pastan joukkoon broileriseos. Ripota pinnalle hienonnettua persiljaa.
  5. Tarjoa heti. Ripota annoksille haluamaasi juustoraastetta.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
191 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
24 g
Rasva
6 g
Suola
0,5 g
Ravintokuitu
2 g
Kalsium
88 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)