Pinaattinen AURA kanapasta

Tehnyt JaanaValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Jaana
Valio Koekeittiöstä

Pinaattinen AURA kanapasta

Pinaattinen AURA kanapasta

Nopea ja helppo kanapasta on arkiruokaa parhaimmillaan. Tämän pastan maun salaisuus on raikaat maut pinaatista, rosmariinista ja sitruunasta. Täyteläinen ja lusikoitava Koskenlaskija antaa ihanaa täyteläisyyttä. Arjen pelastaja!

15 min
helppo
215 kcal / 100g
7
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Jaana
Valio Koekeittiöstä

Ainekset4 annosta

4 annosta
350 g
pastaa
2 rkl
2
valkosipulin kynttä
1 tl
kuivattua rosmariinia
450 g
broilerin fileesuikaleita
½ tl
suolaa
mustapippuria myllystä
65 g
lehtipinaattia
1
sitruunan mehu
1-2 prk

Ohje

  1. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä.
  2. Kuullota hienonnetut valkosipulinkynnet ja rosmariini pannulla. Lisää broilerisuikaleet ja paista kypsäksi. Mausta suolalla ja pippurilla.
  3. Lisää pannulle huuhdeltu pinaatti, sitruunan mehu ja Koskenlaskija. Sekoita kevyesti ja kuumenna. Sekoita kypsä valutettu pasta broilerikastikkeen joukkoon.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
215 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
21 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›