
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4.19
tähteä viidestä
31 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 350 g pastaa
-
2 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 2 valkosipulin kynttä
- 1 tl kuivattua rosmariinia
- 450 g broilerin fileesuikaleita
- ½ tl suolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
- 65 g lehtipinaattia
- 1 sitruunan mehu
-
1 prk (250 g)
Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä maustamatonValio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi maustamaton on juustokastike, joka maistuu herkulliselta kylmänä tai kuumana. Se…
-
1 dl
Valio AURA® muruaOn vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
Jaa resepti
Ohje
- Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä.
- Kuullota hienonnetut valkosipulinkynnet ja rosmariini pannulla. Lisää broilerisuikaleet ja paista kypsäksi. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Lisää pannulle huuhdeltu pinaatti, sitruunan mehu ja Koskenlaskija. Sekoita kevyesti ja kuumenna. Sekoita kypsä valutettu pasta broilerikastikkeen joukkoon.
- Sekoita lopuksi joukkoon AURA muru.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
209 kcal
Proteiini
10,7 g
Hiilihydraatti
18,9 g
Rasva
9,7 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä