Palermon pasta

Palermon pasta
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Palermon pasta

Palermon pasta

Palermon pasta on kouluruokien suosikki, jonka alkuperä on Lahdessa. Ohje voitti oikeutetusti kouluruokakilpailun vuosituhannen taitteessa. Klassikoiden tapaan ohjeesta on sittemmin tehty monenlaisia versioita ja tässä yksi helppo ja nopea sovellus. Pastassa maistuu broileri, kermainen currykastike ja tuore rakuuna.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
2121 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
350 g
broilerin fileesuikaleita
1 rkl
1 tl
suolaa
mustapippuria myllystä
1 - 2
valkosipulin kynttä
250 g
pastaa
1 prk (3 dl)
1 pussi (150 g)
1 rkl
tuoretta rakuunaa

Ohje

  1. Paista broilerin fileesuikaleet voissa. Mausta suolalla, pippurilla ja hienonnetulla valkosipulilla.
  2. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan, säästä 1 dl keitinvettä kermapurkin huuhteluun.
  3. Lisää currykastike pannulle, huuhtele purkki keitinvedellä ja kaada seos pannulle. Lisää juustoraaste ja kuumenna, kunnes se sulaa.
  4. Lisää pasta ja rakuuna pannulle. Tarjoa heti.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
205 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
18 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.