Palermon pasta

Palermon pasta

Palermon pasta on kouluruokien suosikki, jolla ei tiettävästi kuitenkaan ole juurikaan tekemistä Palermon kaupungin kanssa. Pastassa maistuu broileri, kermainen currykastike ja tuore rakuuna.

Ainekset4 annosta

4 annosta
350 g
broilerin fileesuikaleita
1 rkl
1 tl
suolaa
mustapippuria myllystä
1 - 2
valkosipulin kynttä
250 g
pastaa
1 prk (3 dl)
1 pussi (150 g)
1 rkl
tuoretta rakuunaa

Ohje

  1. Paista broilerin fileesuikaleet voissa. Mausta suolalla, pippurilla ja hienonnetulla valkosipulilla.
  2. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan, säästä 1 dl keitinvettä kermapurkin huuhteluun.
  3. Lisää currykastike pannulle, huuhtele purkki keitinvedellä. Lisää juustoraaste ja kuumenna, kunnes se sulaa.
  4. Lisää pasta ja rakuuna pannulle. Tarjoa heti.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
205 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
18 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›