Palermon pasta

Tehnyt AnnaValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Anna
Valio Koekeittiöstä

Palermon pasta

Palermon pasta

Palermon pasta on kouluruokien suosikki, jonka alkuperä on Lahdessa. Ohje voitti oikeutetusti kouluruokakilpailun vuosituhannen taitteessa. Klassikoiden tapaan ohjeesta on sittemmin tehty monenlaisia versioita ja tässä yksi helppo ja nopea sovellus. Pastassa maistuu broileri, kermainen currykastike ja tuore rakuuna.

20 min
helppo
205 kcal / 100g
11
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Anna
Valio Koekeittiöstä

Ainekset4 annosta

4 annosta
350 g
broilerin fileesuikaleita
1 rkl
1 tl
suolaa
mustapippuria myllystä
1 - 2
valkosipulin kynttä
250 g
pastaa
1 prk (3 dl)
1 pussi (150 g)
1 rkl
tuoretta rakuunaa

Ohje

  1. Paista broilerin fileesuikaleet voissa. Mausta suolalla, pippurilla ja hienonnetulla valkosipulilla.
  2. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan, säästä 1 dl keitinvettä kermapurkin huuhteluun.
  3. Lisää currykastike pannulle, huuhtele purkki keitinvedellä. Lisää juustoraaste ja kuumenna, kunnes se sulaa.
  4. Lisää pasta ja rakuuna pannulle. Tarjoa heti.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
205 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
18 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›