Palermon pasta on kouluruokien suosikki, jonka alkuperä on Lahdessa. Ohje voitti oikeutetusti kouluruokakilpailun vuosituhannen taitteessa. Klassikoiden tapaan ohjeesta on sittemmin tehty monenlaisia versioita ja tässä yksi helppo ja nopea sovellus. Pastassa maistuu broileri, kermainen currykastike ja tuore rakuuna.
350 g | broilerin fileesuikaleita |
1 rkl | |
1 tl | suolaa |
mustapippuria myllystä | |
1 - 2 | valkosipulin kynttä |
250 g | pastaa |
1 prk (3 dl) | |
1 pussi (150 g) | |
1 rkl | tuoretta rakuunaa |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.