
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4.25
tähteä viidestä
16 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 400 g marinoituja broilerin fileesuikaleita
- 300 g pastaa
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- ½ tl currya
- 1 tl rakuunaa
- 1 tlk (227/140 g) ananaspaloja
-
1 prk (250 g)
Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä maustamatonValio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi maustamaton on juustokastike, joka maistuu herkulliselta kylmänä tai kuumana. Se…
-
1 prk (250 g) Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä cheddar
Voit kokeilla myös -
-
1 dl
Valio Eila® maitojuomaaValio Eila® laktoositon kevytmaitojuoma maistuu tavalliselta, raikkaalta maidolta ilman makeutta. Valio Eila® maitojuomat onkin valittu…
- 0 kg mustapippuria myllystä
Jaa resepti
Ohje
- Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan.
- Paista sillä aikaa broilerin suikaleet kypsiksi. Lisää tarvittaessa Oivariini rasvaa.
- Sekoita joukkoon mausteet ja valutetut ananaspalat.
- Lisää Koskenlaskija. Kuumenna, notkista maidolla.
- Valuta pasta. Yhdistä joukkoon broilerikastike tai tarjoa se erikseen.
- Viimeistele annos mustapippurilla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
190 kcal
Proteiini
9,9 g
Hiilihydraatti
18,9 g
Rasva
8,1 g
Tyydyttynyt rasva
3,5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä